Borča, Krnjača, Kotež i Ovča dobijaju gasovod - www.lobi-info.rs

Borča, Krnjača, Kotež i Ovča dobijaju gasovod

1 minut za čitanje
7

Na osnovu Ugovora o poveravanju poslova gasifikacije koji je Opština Paliluka potpisala sa preduzećem „Domingas“ i „Beogas“ započeto je izvođenje gasovodnih objekata na teritoriji Stare Karaburme.

Izgrađeni su objekti za priključni čelični gasovod, merno regulaciona stanica, deo distributivne gasovodne mreže i nekoliko stotina kućnih priključaka. Izgradnjom navedenih objekata Beogas će omogućiti da 16000 domaćinstava naselja Stara Karaburma postanu korisnici gasa.

Međutim, ono što je važno za građane leve obale je to da je Beogas započeo i izradu Urbanističko tehničke dokumentacije za naselja Krnjača II- Borča, Kotež, Krnjača i Ovča, čija se realizacija očekuje u narednom periodu.

O pomenutom gasovodu smo već pisali u članku „Borča i Krnjača dobijaju gasovod zbog Beograda na vodi„.

7 Comments

  1. Prelaz kod Malog Zbega se ne postuje, od strane vozaca… Autobus 85 – cu treba pojacati..ali Gradske vlasti i GSP gluvi

    • Zovite sluzbe, prijavete, posaljite email. Nagovorite komsije i prijatelje da ucine isto. Posaljite nam sta ste uradili, objavicemo. Tako nece biti gluvi.

  2. Ni beograd a jos ma nje opstin palilula nisu sposobni da naprave detaljni urbanisticki plan ya podeucje ood pancevackog mosta do padinske slele a vec nam najavljuju gasovod i kanalizaciju natod vise nije glup

  3. Zasto linija 43 uvek ima manje buseva u odnosu na druge na levoj obali duze se ceka I red voznje se ne postuje, Kotez ima veliki broj stanovnika I stalno su guzve.

Leave a Reply

Prethodna priča

Danas pojačana kontrola korišćenja pojaseva

Sledaća priča

Vozač parkirao bus u sred vožnje, "padobranac" dobio svojih 5 minuta

Poslednje od Vesti