in

Beogradska hronika predstavila LOBI (VIDEO)

Beogradska hronika predstavila LOBI - 28.08.2014

U leto 2012. godine odlučili smo da svoje slobodno vreme iskoristimo da radimo neke pozitivne i dobre stvari, kako za sebe, tako i za svoje sugrađane.

Nismo želeli da gledamo probleme koji se ne rešavaju i da slušamo druge kako pričaju loše o našim naseljima, zato smo pokrenuli blog/portal koji je prevashodno namenjen stanovnicima leve obale Dunava u Beogradu koji smo nazvali skraćeno LOBI i dodali kao HOBI.

LOBI je za ove 2 godine objavio više od 1000 vesti, prvi smo snimili novi most preko Dunava iz vazduha, bili smo tu da ispratimo sve zanimljive događaje na levoj obali, da građanima pružimo više informacija, da ukažemo na probleme da iste i rešimo itd.

Naše reportaže su često objavljivali internet portali Mondo, Telegraf, Nadlanu, Prva, 24sata i mnogi drugi, kao i štampano izdanje Novosti, i svima se ovim putem zahvaljujemo.

Kruna našeg dosadašnjeg rada jeste reportaža koju smo snimili za Beogradsku hroniku koja je u pravom smislu te reči bila poklon za naš drugi rođendan.

Zato vam sada prikazujemo Beogradsku hroniku u kojoj je emitovana reportaža o nama i našem hobiju – LOBI.

Zahvaljujemo fantastičnim urednicama Beogradske hronike Radi Đurić i Vesni Kuzmanović, kao i novinarki Darki Stojanović i svim ostalima koji rade na emisiji Beogradska hronika.

Takođe se zahvaljujemo vama, našim čitaocima, jer da nema vas naša priča ne bi imala smisla.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od danas građane leve obale prevoze novi autobusi - 06.11.2013

    Od sutra manje autobusa, više kontrolora

    Heroj Beograda Marko je iz Borče - 2014

    Heroj Beograda Marko je iz Borče