in

Autobusi prignječili pešaka na okretnici u Padinskoj skeli

Autobusi prignječili pešaka na okretnici u Padinskoj skeli - 02.12.2013
Autobusi prignječili pešaka na okretnici u Padinskoj skeli - 02.12.2013

Na okretnici autobuske linije 101, u Padinskoj skeli oko 6:45 časova povređen je pešak kada su ga prignječila dva autobusa. Pešak je prebačen u Urgentni centar i nalazi se van životen opasnosti.

Jutros u naselju na levoj obali Dunava, Padinskoj skeli povređen je V.B (22) na okretnici linije 101 kada je pokušao da pređe ulicu. Nesrećnog mladića prignječila su dva autobusa, prema nezvaničnim informacijama jedan autobus je bio parkiran a drugi je tek nailazio na početnu stanicu.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, dečko je zadobio tupu povredu glave i lica, hematom glave, povredu desnog ramena i karlice.

V.B je prebačen u Urgentni centar i nalazi se van životne opasnosti.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Decko nije nista kriv, na stanici vlada nered, vozaci staju jednom na zadnjoj stanici, drugi put na pocetnoj ( a nalaze se jedna preko puta druge strane ulice) pa putnici nikad ne mogu da pogode sta ce se cefnuti vozacima, te tek kad autobus stane pretrcavaju u panici sa jedne na drugu stranu.

    Osim toga, autobusi za lokalna mesta kojima je ta okretnica pocetna stanica ( na primer 102) idu tek na svaki sat pa ne daj boze da se izgubi bus a to je dodatni razlog zurbi i pretrcavanju.

Počela podela industrijske soli na Paliluli - 30.11.2013

Počela podela industrijske soli na Paliluli

Saobraćajne nezode nisu zaobišle praznike

Izboden muškarac u Borči