Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Počela podela industrijske soli na Paliluli - 30.11.2013

Počela podela industrijske soli na Paliluli

u Vesti od
Tara – T2

Podela industrijske soli na Paliluli počela je juče 30. novembra. Isporuka po mesnim zajednicama je startovala i trajaće dok se ne dostavi cela količina predviđena za prvo ovogodišnje sledovanje.

So, koja se pakuje u JKP „Beograd-put”, isporučuje se sukcesivno, a distribuira se svim gradskim opštinama pa i našoj, koje dalje, u svojoj organizaciji, obavljaju podelu skupštinama stanara, mesnim zajednicama, građanima i institucijama.

O trošku opštine, so će biti raspoređena po školima, predškolskim ustanovama i domovima zdravlja. Isporuka kreće od gradskih mesnih zajednica, zatim slede mesne zajednice na levoj obali Dunava u Beogradu tj. nama.

Sekretari mesnih zajednica će po prijemu odmah obaveštavati predsednike skupština stanara o tome kad mogu da podignu džakove sa solju namenjene njihovim zgradama.

Zanimljivo:  Autobusi na liniji 95 idu trasom linije 96, bez zvanične izmene

Za celu zimsku sezonu na teritoriji naše opštine očekuje se dostava od ukupno 65 tona soli. Mi se iskreno nadamo da neće biti jaka i hladna zima i da nećemo morati puno da koristimo lopatu i so.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh