Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Počela podela industrijske soli na Paliluli - 30.11.2013

Počela podela industrijske soli na Paliluli

u Vesti od

Podela industrijske soli na Paliluli počela je juče 30. novembra. Isporuka po mesnim zajednicama je startovala i trajaće dok se ne dostavi cela količina predviđena za prvo ovogodišnje sledovanje.

So, koja se pakuje u JKP „Beograd-put”, isporučuje se sukcesivno, a distribuira se svim gradskim opštinama pa i našoj, koje dalje, u svojoj organizaciji, obavljaju podelu skupštinama stanara, mesnim zajednicama, građanima i institucijama.

O trošku opštine, so će biti raspoređena po školima, predškolskim ustanovama i domovima zdravlja. Isporuka kreće od gradskih mesnih zajednica, zatim slede mesne zajednice na levoj obali Dunava u Beogradu tj. nama.

Sekretari mesnih zajednica će po prijemu odmah obaveštavati predsednike skupština stanara o tome kad mogu da podignu džakove sa solju namenjene njihovim zgradama.

Zanimljivo:  Besplatna letnja škola glume u CK "Vlada Divljan"

Za celu zimsku sezonu na teritoriji naše opštine očekuje se dostava od ukupno 65 tona soli. Mi se iskreno nadamo da neće biti jaka i hladna zima i da nećemo morati puno da koristimo lopatu i so.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh