in

Počela podela industrijske soli na Paliluli

Počela podela industrijske soli na Paliluli - 30.11.2013
Počela podela industrijske soli na Paliluli - 30.11.2013

Podela industrijske soli na Paliluli počela je juče 30. novembra. Isporuka po mesnim zajednicama je startovala i trajaće dok se ne dostavi cela količina predviđena za prvo ovogodišnje sledovanje.

So, koja se pakuje u JKP „Beograd-put”, isporučuje se sukcesivno, a distribuira se svim gradskim opštinama pa i našoj, koje dalje, u svojoj organizaciji, obavljaju podelu skupštinama stanara, mesnim zajednicama, građanima i institucijama.

O trošku opštine, so će biti raspoređena po školima, predškolskim ustanovama i domovima zdravlja. Isporuka kreće od gradskih mesnih zajednica, zatim slede mesne zajednice na levoj obali Dunava u Beogradu tj. nama.

Sekretari mesnih zajednica će po prijemu odmah obaveštavati predsednike skupština stanara o tome kad mogu da podignu džakove sa solju namenjene njihovim zgradama.

Za celu zimsku sezonu na teritoriji naše opštine očekuje se dostava od ukupno 65 tona soli. Mi se iskreno nadamo da neće biti jaka i hladna zima i da nećemo morati puno da koristimo lopatu i so.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Udes na Zrenjaninskom putu

    U udesu na Zrenjaninskom putu kod raskrsnice Kotež povređena dva muškarca

    Autobusi prignječili pešaka na okretnici u Padinskoj skeli - 02.12.2013

    Autobusi prignječili pešaka na okretnici u Padinskoj skeli