Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Udes na Zrenjaninskom putu

U udesu na Zrenjaninskom putu kod raskrsnice Kotež povređena dva muškarca

u Hronika od

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18 časova na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kotež, povređene su dve osobe. Povređeni su zbrinuti na licu mesta i transportovani u Urgentni centar.

Do udesa je došlo kada je vozilo koje se kretalo u pravcu Borče, iz još uvek nepoznatih razloga, prešlo u suprotnu traku i udarilo u vozilo koje se u njoj kretalo. Nakon kontakta, oba vozača su izgubila kontrolu usled čega je vozilo koje je prešlo u suprotnu traku udarilo u bankinu, a drugo vozilo je završilo van puta na suprotnoj strani kolovoza.

Na svu sreću, u trenutku nesreće nije bilo većeg intenziteta saobraćaja pa je izbegnuta veća tragedija.

Ovo je još jedna u nizu saobraćajnih nesreća na Zrenjaninskom putu, koja srećom nije sa sobom odnela ljudske živote. Na sve sugrađane apelujemo da se pridržavaju saobraćajnih propisa, a posebno skrećemo pažnju upotrebu mobilnih telfona tokom vožnje i upravljanje motornim vozilom u alkoholisanom stanju.

Udes na Zrenjaninskom putu, kod Koteža - 30.11.2013. Udes na Zrenjaninskom putu, kod Koteža - 30.11.2013. Udes na Zrenjaninskom putu, kod Koteža - 30.11.2013.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh