in

U udesu na Zrenjaninskom putu kod raskrsnice Kotež povređena dva muškarca

Udes na Zrenjaninskom putu
Udes na Zrenjaninskom putu

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18 časova na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kotež, povređene su dve osobe. Povređeni su zbrinuti na licu mesta i transportovani u Urgentni centar.

Do udesa je došlo kada je vozilo koje se kretalo u pravcu Borče, iz još uvek nepoznatih razloga, prešlo u suprotnu traku i udarilo u vozilo koje se u njoj kretalo. Nakon kontakta, oba vozača su izgubila kontrolu usled čega je vozilo koje je prešlo u suprotnu traku udarilo u bankinu, a drugo vozilo je završilo van puta na suprotnoj strani kolovoza.

Na svu sreću, u trenutku nesreće nije bilo većeg intenziteta saobraćaja pa je izbegnuta veća tragedija.

Ovo je još jedna u nizu saobraćajnih nesreća na Zrenjaninskom putu, koja srećom nije sa sobom odnela ljudske živote. Na sve sugrađane apelujemo da se pridržavaju saobraćajnih propisa, a posebno skrećemo pažnju upotrebu mobilnih telfona tokom vožnje i upravljanje motornim vozilom u alkoholisanom stanju.

Udes na Zrenjaninskom putu, kod Koteža - 30.11.2013. Udes na Zrenjaninskom putu, kod Koteža - 30.11.2013. Udes na Zrenjaninskom putu, kod Koteža - 30.11.2013.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sprečeno bekstvo iz zatvora u Padinskoj skeli

    Sprečeno bekstvo iz zatvora u Padinskoj skeli

    Počela podela industrijske soli na Paliluli - 30.11.2013

    Počela podela industrijske soli na Paliluli