in

Izboden muškarac u Borči

Saobraćajne nezode nisu zaobišle praznike
Saobraćajne nezode nisu zaobišle praznike

Muškarac starosti 50 godina, zadobio je ubodnu ranu u ulici Ivana Milutinovica kod broja 10a, u jučerašnjim popodnevnim satima. Zbrinut je na licu mesta i transportovan je u KBC Zvezdara.

Jučerašnje ranjavanje čoveka u Borči izazvalo je opštu paniku sugrađana u naselju. Sugrađani se odavno ne osećaju sigurno van svoji domova, tako da je ovaj nemili događaj itekako prošao zapaženo jer se dogodio u popodnevnim časovima dok je još bio dan.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac (50) u 14:16 časova, zadobio je ubodnu ranu u predelu pupka, krvario je obilno te je primljen u Dom zdravlja Borča. Nakon pružanja pomoći i zbrinjavanja na licu mesta, prebačen je u KBC Zvezdara.

Svakodnevno smo svedoci ovakvih i drugih događaja u Srbiji pa se iskreno nadamo da će naša naselja i u budućnosti ostati bezbebedna i sigurna za sve sugrađane posebno najmlađe.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

 1. Komentar…Pa posto je policicja u neposrednoj blizini -mogla bi neka patrola malo da smrzne svoje guzice i krene da obilazi naselje..Svi znamo koliko problema gaji ova Borca..Sta cemo ako nastrada i neko dete? Opet nista…

  • Komentar…Da ti pojasnim,posto se pravis pametan.Borcanska policija ima preko deset hiljada dogadjaja godisnje/10.000/ tako da rade punom parom.Svaka patrola ima od 1000-1200 intervencija godisnje.Malo ih je,teritorija velika a stanovnika oko 150.000!!!Rade momci samo ti to ne znas.Nisu oni krvi sto navataju dripce a sud ih pusti ili postupak traje po 10ak godina,a za to vreme oni se osile pa podivljaju.Tako je svuda u Srbiji a u Beogrdu narocito.

   • …kazes imaju 1000/1200 intervencija godisnje po patroli! To je znaci prosek 1100.
    Podeli to sa 260 radnih dana (ako imaju 2 nedeljno slobodna) to je oko 4 intervencije dnevno. na radno vreme od 8h… to imak nije toliko strasno uracunajuci velicinu i broj stanovnika! u ovo se racunaju i prijave zbog glasne muzike…i slicne ‘snajper baba’ smetnje!

    • Komentar…Patrole rade po 12 sati,rade dan pa sutra noc i 2 dana odmaraju.12-24 pa 12-48.Pa sve to,te intervencije, podeli sa 180 dana pa ces videti prosek.A intervencije su i glasna muzika/to bi trebala da radi komunalna policija ali ne radi a prima platu/,tuce,obijanja,prvi dolaze na lice mesta kad su udesi,nered….Zatim razni papiroloski dopisi od suda,opstine,…drugih drzavnih i ne drzavnih sluzbi….naredbe,zamolnice,urucenja,terenske provere,drzavljanstva…i to je oko 1000-1200….tako da nije kao sto vi mislite.Svi mi vidimo kad neko ne radi pa komentarisemo a kad radi onda….nista

Autobusi prignječili pešaka na okretnici u Padinskoj skeli - 02.12.2013

Autobusi prignječili pešaka na okretnici u Padinskoj skeli

U subotu u nesreći kod Jabučkog rita teško povređen vozač - 30.11.2013

U subotu u nesreći kod Jabučkog rita teško povređen vozač