U subotu u nesreći kod Jabučkog rita teško povređen vozač - www.lobi-info.rs

U subotu u nesreći kod Jabučkog rita teško povređen vozač

1 minut za čitanje
U subotu u nesreći kod Jabučkog rita teško povređen vozač - 30.11.2013

U nesreći kod Jabučkog rita, teško je povređen muškarac koji je upravljao automobilom „zastava 101“ koji je izleteo sa kolovoza i završio u kanalu pored puta. Deset vatrogasaca sa dva vozila i Hitna pomoć, borili su se za život vozača.

Muškarac star oko 50 godina povređen je na putu ka naselju Jabučki rit u subotu oko 12:09, kada je izgubio kontrolu i survao se u kanalu pored puta. Automobil je završio na krovu, a vozač ostao zarobljen.

Na lice mesta došlo je 10 vatrogasaca sa dva vozila i kola Hitne Pomoći. Vatrogasci su uspeli, uz pomoć specijalnog hidrauličnog alata da iseku automobil i oslobode čoveka.

Povređen je muškarac zadobio je kontuziju lumbalnog dela kičme, ne oseća noge, kontuziju glave, kontuziju grudnog koša, svestan. Zbrinut je na licu mesta i transportovan je u Urgentni centar.

Put ka neselju Jabučki rit je poznat po neadekvatnim uslovima vožnje, loša signalizacija i nepostojanje osvetljenja. Nepovoljne vremenske prilike zahtevaju od vozača veću opreznost za volanom, vožnju smanjenom brzinom prilagođenom uslovima na putu. Apelujemo na vozače da budu oprezni i prilagode vožnju stanju na putevima.

Slika: Ilustracija

Leave a Reply

Saobraćajne nezode nisu zaobišle praznike
Prethodna priča

Izboden muškarac u Borči

Kompanija proslavila 60. rođendan
Sledaća priča

Nema mleka bez Imleka: Kompanija proslavila 60. rođendan

Poslednje od Vesti