Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

U subotu u nesreći kod Jabučkog rita teško povređen vozač - 30.11.2013

U subotu u nesreći kod Jabučkog rita teško povređen vozač

u Vesti od
Tara – T2

U nesreći kod Jabučkog rita, teško je povređen muškarac koji je upravljao automobilom „zastava 101“ koji je izleteo sa kolovoza i završio u kanalu pored puta. Deset vatrogasaca sa dva vozila i Hitna pomoć, borili su se za život vozača.

Muškarac star oko 50 godina povređen je na putu ka naselju Jabučki rit u subotu oko 12:09, kada je izgubio kontrolu i survao se u kanalu pored puta. Automobil je završio na krovu, a vozač ostao zarobljen.

Na lice mesta došlo je 10 vatrogasaca sa dva vozila i kola Hitne Pomoći. Vatrogasci su uspeli, uz pomoć specijalnog hidrauličnog alata da iseku automobil i oslobode čoveka.

Povređen je muškarac zadobio je kontuziju lumbalnog dela kičme, ne oseća noge, kontuziju glave, kontuziju grudnog koša, svestan. Zbrinut je na licu mesta i transportovan je u Urgentni centar.

Zanimljivo:  Za 13 godina "Srbi za Srbe" prikupili čak 3 miliona evra za ugrožene porodice

Put ka neselju Jabučki rit je poznat po neadekvatnim uslovima vožnje, loša signalizacija i nepostojanje osvetljenja. Nepovoljne vremenske prilike zahtevaju od vozača veću opreznost za volanom, vožnju smanjenom brzinom prilagođenom uslovima na putu. Apelujemo na vozače da budu oprezni i prilagode vožnju stanju na putevima.

Slika: Ilustracija

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh