Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Akcija uređenja i čišćenja u Padinskoj skeli - 2015

Akcija uređenja i čišćenja u Padinskoj Skeli

u Vesti od

Danas i sutra uređuje se ulica Husarskog puka koja predstavlja glavnu saobraćajnicu u Padinskoj Skeli.

Ekipe „Zelenila”, „Čistoće”, „Vodovoda i kanalizacije” i „Beograd puta” pročistiće odvodne kanale, obaviti košenje, popuniti udarne rupe, nadomestiti nedostajuće šahtove i urediti krošnje drveća.

Podsećamo vas da je u Padinskuoj Skeli posle nekoliko godina urađena javna rasveta.

Akcija uređenja i čišćenja u Padinskoj skeli - 2015

Nenad Tomić, tehnički direktor JKP „Beograd put”, istakao je da ovo preduzeće sa drugim komunalnim preduzećima čisti putni pojas, uređuje kanale i slivnike i apelovao na građane da sve probleme prijavljuju „Beokom” servisu.

Darko Glavaš, direktor „Beokom” servisa, istakao je da u akciju uključeno nekoliko specijalizovanih mašina za čišćenje kanala i odvodnjavanje, više kamiona velike nosivosti, koji će sav otpad prevesti na deponiju a tu su i radnici koji kose i uređuju zeleni pojas.

– Kombinujući slobodne resurse svih komunalnih preduzeća ostvarujemo maksimalan rezultat jer zajedničkim radom možemo uraditi mnogo više. Sa današnjim danom od početka Velike akcije čišćenja uređeno je oko 130 lokacija i odneto preko 28.000 kubika smeća čime smo bitno poboljšali higijenu u gradu i doprineli da stanje životne sredine bude znatno bolje, kazao je Darko Glavaš.

Akcija uređenja i čišćenja u Padinskoj skeli - 2015

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh