in

KK BEKO doneo još jedan pehar u naš kraj

KK Beko, turnir u Banjaluci, LOBI
KK Beko, turnir u Banjaluci, LOBI

Seniorska ekipa KK BEKO nedavno nas je obradovala postavši prvak Prve muške regionalne lige. Tu se nisu zaustavili i osvojili su još jedan pehar ovog puta kao nagradu drugoplasiranoj ekipi.

U Banjaluci od 5. do 7. juna održan je memorijalni turnir „Radivoj Korać“ po 12. put u dvorani „Obilićevo“. Predstavnik Beograda je bio upravo KK BEKO koji je opravdao očekivanja. Pored naše ekipe učestvovali su još i košarkaški klubovi Borac, Radivoj Korać i Vojvodina.

KK Beko turnir u Banjaluci, LOBI

Prvog dana turnira naša ekipa poražena je od domaćina ekipe KK Radivoj Korać iz Banjaluke rezultatom 85:83.

Već drugog dana naši momci iskupili su se za poraz i pobedili ekipu KK Borac, takođe iz Banjaluke, rezultatom 92:82. Polovinom treće četvrtine rezultat je bio 52:51 nakon čega su naši seniori prelomili meč. Trojkom uz zvuk sirene, zatim kontranapadom i novom trojkom odlepili su se na +9 što se ispostavilo kao nedostižno za ekipu Borca.

Trećeg dana turnira u borbi za drugo mesto naši seniori savladali su ekipu KK Vojvodina rezultatom 100:89 i tako sa skorom od jednog poraza i dve pobede osvojili pehar namenjen drugoplasiranoj ekipi.

KK Beko turnir u Banjaluci, LOBI

Naša ekipa nastupila je u sledećem sastavu: Svitlica Slaven (60 postignutih poena u tri utakmice), Samojlović Filip (54), Langurić Danilo (26), Tomić Stefan (17), Despotović Nikola (41), Paunović Bratislav (21), Luković Stefan (2), Andrejević Stefan (27), Drekalović Miljan (29) i Aleksić Nemanja. Naše sjajne seniore predvodio je trener Budimić Vasilije.

Konačan plasman na turniru je:

  1. KK Radivoj Korać
  2. KK BEKO
  3. KK Vojvodina
  4. KK Borac

Čestitamo košarkašima i celom kolektivu KK BEKO na postignutom uspehu i zahvaljujemo im se što su predstavljali Beograd na najbolji mogući način. Sledeće godine idemo na titulu! 🙂

 

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Akcija uređenja i čišćenja u Padinskoj skeli - 2015

    Akcija uređenja i čišćenja u Padinskoj Skeli

    Ovča dobija naučni institut za veterinarstvo, vatrogasnu i trafostanicu