Seniori košarkaškog kluba „BEKO" prvaci I MRL! - www.lobi-info.rs

Seniori košarkaškog kluba „BEKO“ prvaci I MRL!

2 minuta za čitanje
KK Beko LOBI
KK Beko LOBI

Seniorski tim košarkaškog kluba „BEKO“ postao je PRVAK Prve muške regionalne lige, grupa centar. Ovi momci uspeli su da posle odigranih 26 kola ostvare čak neverovatne 23 pobede. Kao parni valjak mleli su sve pred sobom u čak 19 vezanih pobeda i doživeli samo tri poraza i to pred sam kraj takmičenja kada su ih umor i pritisak značajno savladali ali su smogli snage da ovo prvenstvo završe u svoju korist.

Ovim uspehom Košarkaški klub „BEKO“ ušao je u drugi rang saveznog takmičenja u košarci, tačnije u Drugu ligu. Sledeće sezone KK „BEKO“ biće jedini predstavnik Beograda u ovom takmičenju i to baš sa opštine Palilula, baš sa leve obale Dunava. Ovaj značajan uspeh odnosi se ne samo na klub i njegove članove, već i na sve naše sugrađane jer će se kvalitetna košarka, kao i velike i značajne utakmice igrati sledeće sezone u „našem kraju“ i okupiti velike igrače i stručnjake, kao i ljubitelje košarke.

Ovi momci, kao i njihovi treneri i rukovodstvo kluba zaslužuju sve čestitke za ovako napornu i pred sam kraj veoma uzbudljivu sezonu. Veličina ovih igrača ogleda se u nizu pobeda koje su postigli ali i u tome da su pred kraj sezene (posle tri poraza) u poslednja dva kola ipak smogli snage i izborili se da ovo takmičenje završe kao pobednici. Utoliko je njihova pobeda veća. Zbog toga su oni još veći šampioni!

Za seniorski tim košarkaškog kluba „BEKO“ ove sezone nastupali su:

Zuber Goran, Tomović Aleksandar, Bojović Igor, Tomić Stefan, Svitlica Slaven, Boričić Dragan, Stefanović Stefan, Nikolić Filip, Svitlica Marko, Damnjanović Darko, Langurić Danilo, Feher Bojan, Čurović Novak.
Trener šampiona je Budimić Vasilije a pomoćni trener Bibić Vlado.

Sportska hala u Padinskoj Skeli, LOBI

Revijalna utakmica i svečana dodela pehara ovim momcima održaće se u subotu 9. maja 2015. u 18.30 u hali „Padinska Skela“. Nadamo se da će tribine nove hale u Padinskoj Skeli biti male da prime sve one koji se raduju što ovaj pehar dolazi u naš kraj!

Leave a Reply

Sinoć muškarac uboden nožem ispred Doma zdravlja u Borči
Prethodna priča

Sinoć uboden muškarac na Zrenjaninskom putu

Sledaća priča

Ugostite učenika iz inostranstva

Poslednje od Najnovije sportske vesti