in

Zbog radova 24 sata bez vode Borča, Krnjača, Kotež i Ovča

Foto: Beogradski vodovod i kanalizacija

Na proizvodnom pogonu „Makiš“ izvešće se neodložni radovi, zbog kojih na teritoriji leve obale ostaju bez vode naselja Borča, Krnjača, Kotež i Ovča.

Vode neće biti 24 sata od srede 27.4. od 07:00 sati do četvrtka 28.4. do 07:00 sati.

Glavni razlog nestanka vode su radovi na unapređenju tehnološkog procesa prerade vode i smanjenje troškova proizvodnje. U JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ istakli su da su se potrudili da radovi na proizvodonom pogonu „Makiš“ što manje utiču na redovno snadbevanje potrošača vodom.

Tokom radova potrošači će se snadbevati vodom iz rezervoara beogradskog vodovodanog sistema. Potrošači u svim ostalim delovima Beograda mogu osetiti smanjen pritisak u navedenom periodu, a mogu imati i povremene prekide u snadbevanju vodom.

Brzina potrošnje vode iz rezervoara Beogradskog vodovoda zavisi isključivo od ponašanja potrošača. Zato se mole građani da, tokom radova na pogonu „Makiš“, vodu koriste što racionalnije, odnosno samo za najosnovnije potrebe i da izbegavaju korišćenje aparata koji su osetljivi na promenu pritiska vode (kao što su veš mašine i mašine za sudove).

Potrošači bi trebalo da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe, zato spremnite balone.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Raspored mandata u Skupštini opštine Palilula

    Sajam knjiga u OŠ „Stevan Sremac“