in

Završeni radovi na mostu preko kanala Sebeš

Završeni radovi na mostu preko kanala Sebeš-2014
Završeni radovi na mostu preko kanala Sebeš-2014

Nekoliko dana zaredom imali smo stravične gužve u oba pravca na Zrenjaninskom putu zbog radova na mostu preko kanala Sebeš. Mnogi su se pitali zašto se radovi ne izvode noću ili vikendom, kada su na preopterećenom „Zrenjanincu“ daleko manje gužve.

Veći problem od toga kada se radovi izvode, bila je loša signalizacija i preusmerenje saobraćaja, jer smo bili prisutni kada su saobraćajni policajci sami pomerali oznake na putu kako bi ubrzali saobraćaj i rešili kilometarske kolone.

Bilo kako bilo, sada sa zadovoljstvom možemo reći da su radovi na mostu preko kanala Sebeš, koji su danima „mučili“ većinu sugrađana sa leve obale, napokon završeni!

Pomenute radove na postavljanju novih diletacionih spojeva na mostu (takozvanih „češljeva”) izvodilo je preduzeće JP „Putevi Srbije“. Radovi na sanaciji spojeva trajali su deset dana, počev od 3. novembra.

Iako su radovi završeni, imamo zamerku i pitanje za nadležne – zašto nisu uredno asfaltirani kompletan most preko kanala Sebeš i delovi Zrenjaniskog puta pre i nakon mosta?

Zbog učestalih radova i izmena saobraćaja na Zrenjaninskom putu, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju, budu oprezni u vožnji i brzinu kretanja prilagode uslovima na putu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kako napreduje Zrenjaninska petlja i da li će biti gotova?!-2014

    Kako napreduje Zrenjaninska petlja i da li će biti gotova

    U udesu na Pančevačkom putu teško povređena devojka