in

Zašto su Padinska Skela, Kovilovo i Glogonjski rit bili bez vode 24 sata

Sinoć i rano jutros smo imali veliki broj upita zašto u Padinskoj Skeli nema vode ceo dan tj. skoro 24 sata.

Na osnovu toga smo jutros pozvali PKB Vodovod i saznali da su za jučerašnji i današnji dan planirana isključenja vode zbog izvođenja radova.

Međutim, kako smo saznali tokom radova došlo je do kvara jedne pumpe za vodu, dok su druge imale problema sa vazduhom u delu sistema, pa su do jutros do 6 časova otklanjali kvar.

Što znači da su građani Padinske Skele u Starom i Novom naselju, Tovilištu, Kovilovu i Glogonjskom ritu bili bez vode 21 sat odnosno od 9 časova juče do 6 časova jutros.

S obzirom da smo saznali i za današnja isključenja od 10.30 časova stoga smo prvo tu vest objavili da bi građani spremili nephodne zalihe (više o tome ovde).

Beogradski vodovod je obezbedio cisterne i juče i danas od 12 do 17 časova, što znači dok su trajala planirana isključenja, ali ne i u periodu kada je nastao kvar.

Iako su po naseljima postavljena obaveštenja o planiranim radovima, građani nisu imali informacije o pomenutom kvaru. Mi ćemo se potruditi da u narednom periodu uspostavimo bolju komunikaciju sa PKB Vodovodom kako bi građanima pružili brže informisanje.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Padinska Skela, Kovilovo i Glogonjski rit i danas bez vode

    Bez struje pojedine ulice u Borči, Krnjači, Kotežu, Kovilovu, Tovilištu i Glogonjskom ritu