in

Zapalio se autobus na Pančevačkom putu

Zapalio se autobus na Pančevačkom putu
Zapalio se autobus na Pančevačkom putu

Danas oko 13 časova na Pačevačkom putu se zapalio autobus pun putnika ATP-a na liniji Beograd – Pančevo, na svu sreću u požaru niko nije povređen.

„Neko od putnika iz zadnjeg dela vozila je doviknuo da se oseća dim. Kada sam stao i otvorio poklopac motora pokuljao je plamen koji sam pokušao da ugasim protivpožarnim aparatom, ali nisam uspeo“, rekao je vozač autobusa Pavle Abramović.

U pomoć su im pritekle kolege vozači iz STUP Vršac sa još jednim aparatom za gašenje požara, ali ni to nije pomoglo jer se vatra već bila raširila na kompletan zadnji deo autobusa, dodao je vozač autobusa.

Ubrzo nakon izbijanja požara na lice mesta su stigli vatrogasci iz Pančeva i brzo ugasili požar.

Vatrogasci BorčaPoziv je primila dežurna radnica u Vatrogasnoj stanici Pančevo Ana koja je izjavila, „Dobili smo dojavu da autobus gori i na teren su izašla dva vatrogasna vozila sa šest vatrogasaca. Autobus je goreo u predelu motora. Svi putnici su blagovremeno izašli i niko nije povredjen“.

Ona je kazala da je vatra ugašena i dodala da će dalja istraga pokazati šta je dovelo do požara.

U požaru su potpuno izgoreli motor autobusa i zadnja tri reda sedišta.

„Ne znam kako je do ovoga moglo da dođe, jer je vozilo servisirano pre dva dana. Zamenjeni su neki delovi motora i instalacija“, rekao je vožač autobusa.

Nesreća se dogodila na Pančevačkom putu (na teritoriji gradske opštine Palilula) kod nadvožnjaku koji se sa novog skreće na stari put ka Pančevu. Tokom intervencije vatrogasaca na sanaciji požara saobraćaj na ovom delu puta je bio obustavljen.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Pacijent iz Padinske skele došao do Kevina Kostnera

Pacijent iz Padinske skele upao na snimanje Kevina Kostnera

Danas se održava Palilulska rolerijada