Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Danas se održava Palilulska rolerijada

u Vesti od

Palilulska rolerijada održava se danas, subota 20. april od 11.30h na keju Adi Huji gde će ugostiti sve Beograđane starosti od 7-77 godina.

I ove godina Ada Huja će ugostiti roleraše među kojima ima najviše palilulskih mališana. Palilulska rolerijada i prva trka Beogradskog školskog roler-kupa organizuju se sa ciljem da se motivišu, angažuju i animiraju školska deca sa Palilule i drugih beogradskih opština, da se promoviše i unapredi nivo ovog sporta, ali i da se deca upute na pravila bezbednosti u vožnji rolera.

Svi zanteresovni učesnici mogu da se prijave istog dana od 10-11h kako bi bili raspoređeni po takmičarskim kategorijama. Dozvoljene su sve vrste rolera ili rolšua, a učesnicima se preporučuje korišćenje zaštitne opreme – kaciga, štitnika za kolena, laktove i šake.

Zanimljivo:  Autobusi na linijama 96 i 85 ponovo voze redovnom trasom

Dragi sugrađani, vozite rolere jer pružaju maksimalno uživanje, povoljno deluju na kardiovaskularni sistem i određene mišićne grupe. Vožnjom rolera angažujete celo telo a sila koja opterećuje zglobove praktično je zanemarljiva.

Pozivamo sve sugrađane sa leve obale Beograda koji voze rolere da učestuju i one koji ne voze da posete Palilulsku rolerijadu.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh