in

Pacijent iz Padinske skele upao na snimanje Kevina Kostnera

Pacijent iz Padinske skele došao do Kevina Kostnera
Pacijent iz Padinske skele došao do Kevina Kostnera

Psihijatrijski bolesnik, fan Kevina Kostnera upao je juče na set filma „Tri dana do ubistva“ koji se snima na prvom spratu hotela „Jugoslavija“.

Na prvom danu snimanja novog filma Kevina Kostnera „Tri dana za ubistvo“ je bilo veoma zanimljivo, čak i akcija koja nije ni bila po scenariju. Naime, slavnom holivudskom glumcu pauzu za ručak je prekinuo čovek u crnoj jakni i s kapom na glavi koji je upao na snimanje.

Obezbeđenje reagovalo i sprečilo ga da uđe u prikolicu u kojoj je odmarao poznati glumac. Odmah potom je došla i policija koja je pokušala čoveka u crnoj jakni mirno odvesti kao policijskim kolima.

Ali kad su pokušali da mu stave lisice, počeo je da se opire, pa je prileteo jedan iz glumčevog obezbeđenja da pomogne policajcima i na kraju su ga kao u akcionom trileru ugurali u policijski automobil.

Pacijent iz Padinske skele upao na snimanje Kevina KostneraPolicija je odvezla starijeg gospodina u bolnicu „Laza Lazarević“ u Padinskoj skeli. Ono što je zanimljivo, na osnovu nezvaničnih izvora, da je on celog života sanjao da postane kaskader, da je želeo da glumi zajedno sa Kevinom u filmu, pa je imao nameru ga zamoli da mu da posao.

Ne sme se isključiti ni to da je možda tražio besplatnu klopu, piće ili je samo želeo autogram i fotografisanje sa slavnim gostom Beograda.

Zbog prisustva glumaca, obezbeđenja, policije i ekipe hitne pomoći na snimanju sve je zaista delovalo kao filmska scena.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Da li ste znali... LOBI INFO

    Da je Kralj Žigmund 1427. godine logorovao u Borči

    Zapalio se autobus na Pančevačkom putu

    Zapalio se autobus na Pančevačkom putu