Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Pacijent iz Padinske skele došao do Kevina Kostnera

Pacijent iz Padinske skele upao na snimanje Kevina Kostnera

u Dešavanja od
Tara – T2

Psihijatrijski bolesnik, fan Kevina Kostnera upao je juče na set filma “Tri dana do ubistva” koji se snima na prvom spratu hotela “Jugoslavija”.

Na prvom danu snimanja novog filma Kevina Kostnera „Tri dana za ubistvo“ je bilo veoma zanimljivo, čak i akcija koja nije ni bila po scenariju. Naime, slavnom holivudskom glumcu pauzu za ručak je prekinuo čovek u crnoj jakni i s kapom na glavi koji je upao na snimanje.

Obezbeđenje reagovalo i sprečilo ga da uđe u prikolicu u kojoj je odmarao poznati glumac. Odmah potom je došla i policija koja je pokušala čoveka u crnoj jakni mirno odvesti kao policijskim kolima.

Ali kad su pokušali da mu stave lisice, počeo je da se opire, pa je prileteo jedan iz glumčevog obezbeđenja da pomogne policajcima i na kraju su ga kao u akcionom trileru ugurali u policijski automobil.

Zanimljivo:  Udes na Zrenjaninskom putu kod Zbega, moguće gužve

Pacijent iz Padinske skele upao na snimanje Kevina KostneraPolicija je odvezla starijeg gospodina u bolnicu “Laza Lazarević” u Padinskoj skeli. Ono što je zanimljivo, na osnovu nezvaničnih izvora, da je on celog života sanjao da postane kaskader, da je želeo da glumi zajedno sa Kevinom u filmu, pa je imao nameru ga zamoli da mu da posao.

Ne sme se isključiti ni to da je možda tražio besplatnu klopu, piće ili je samo želeo autogram i fotografisanje sa slavnim gostom Beograda.

Zbog prisustva glumaca, obezbeđenja, policije i ekipe hitne pomoći na snimanju sve je zaista delovalo kao filmska scena.


Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh