in

Vrtić „Mimoza“ u Krnjači pod vodom

Kao da nije dovoljno što smo imali problem sa deponijom kod vrtića „Dunavska bajka“ u Borči i što svake godine zbog sve većeg broja dece na svojoj opštini imamo probleme sa upisom svojih mališana u vrtiće, sa svakim pljuskom, manjim ili većim, jedno obdanište u Krnjači preti da pude potopljeno.

Jasle i vrtić „Mimoza“ nalazi se u Krnjači, u ulici Partizanski blok 4 i sastavni je deo Predškolske ustanove „Boško Buha“.

Kada padne kiše, roditelji imaju velikih problema prilikom dovođenja svoje dece. Ulica Partizanski blok je dvosmerna iako je uska a voda preplavi okolinu zgrade i prilazne staze i puteve.

Stoga su neretke situacije u kojima i roditelji i deca moraju da se opremaju zimskim, gumenim čizmama i da se na razne načine dovijaju kako da suvi dođu do ulaza u vrtić.

Ovaj problem postoji dugi niz godina ali nadležni ga nikako ne rešavaju.

Sličan problem postojao je pre dve godine i u Borči kod vrtića „Dunavska bajka“ iako je on jedan od najtraženijih na levoj obali.

Pitajući se dokle nadležni misle da ignorišu probleme ovakvog tipa, mi ćemo apelovati da se oni reše pre nego što se temperature spuste još više, dođe prava jesen i padavine postanu naša svakodnevica.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Jučerašnji dan obeležila čak tri udesa na levoj obali

    I „Bekov“ park u Centru 5 u Borči pod vodom