Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Ubistvo u srpskom “Alkatrazu” u Padinskoj Skeli

u Hronika od

Osuđenik Marko Jovanović (27) oduzeo je život osuđeniku Ramiza Šarića (34) sa kojim je protekla dva meseca delio sobu u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu, saopštilo je danas Ministartstvo pravde. Incident se dogodio sinoć, u sredu 21. decembra, žiletom iz “Bik” brijača.

 Marko Jovanović (27) koji je noćas zaklao Ramiza Šarića u zatvoru u “Padinskoj skeli” u Beogradu, služi maksimalnu zatvorsku kaznu jer je nožem 2010. godine ubio bivšu devojku Danijelu Jovanović (27) i njenog komšiju Aleksandra Kitanovića (23).

Šarić, višestruki povratnik u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu izdržavao je kaznu od blizu pet godina zbog više krivičnih dela teške krađe.

Na izdržavanju kazne zatvora u KPZ u Beogradu nalazio se zbog neprilagođenog ponašanja koje je pokazivao u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici gde je bio primarno upućen, navedeno je u saopštenju.

Izvršeno je obaveštavanje policije i nadležnog tužilaštva, a uviđaj je u toku, saopštilo je Ministarstvo pravde.

Inače “Srpski Alkatraz u Padinskoj Skeli” je najmoderniji i najbezbedniji zatvor na Balkanu u kojem su kažnjenici osuđeni na 10-40 godina zatvora.

Izvor: Tanjug

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh