in

U toku noći popravljeno je javno osvetljenje u Padinskoj Skeli

Proteklih dana javio nam se veliki broj sugrađana iz Padinske Skele, da nam se požali da već 4 do 5 dana ne radi javna rasveta u ovom naselju.

U srednjem delu naselja Padinska Skela ne radi ulična rasveta već pet dana. Ljudi kažu da su zvali i pet puta da prijave i ništa – požalila se sugrađanka

Najveća briga sugrađana, kao i uvek, bili su najmlađi sugrađani. jer deca se vraćaju iz poslepodnevne smene kroz mrkli mrak.

Poštovani, da li možda znate zašto u Padinskoj već četiri dana nema uličnog osvetljenja, veći deo naselja je u pitanju? – još jedno je od pitanja koje smo dobili

Tragom ove vesti kontaktirali smo JKP „Javno osvetljenje“ i ubrzo dobili sledeći odgovor:

Obaveštavamo Vas da je kontrolno-komandnom centru JKP “Javno osvetljenje“ Beograd prijavljena reklamacija  građana za pomenutu lokaciju, te i da su ekipe izvršile uviđaj. Tokom današnjeg dana  instalacija javnog osvetljenja je osposobljena, i ponovo u funkciji.

I zaista, kako su sugrađani jutros javili, u toku noći ekipe ovog javnog preduzeća popravile su osvetljene u naselju Padinska Skela.

Zato ovoga puta moramo da pohvalimo JKP „Javno osvetljenje“ na brzoj reakciji, jer nekoliko dana čekanja na popravke je zaista prihvatljivo kada sugrađani prijave problem.

U ovoj situaciji najvažnija je činjenica da su sugrađani odmah prijavli problem, jer često se desi da nam se sugrađani požale na problem koji niko nije prijavio nadležnima.

Podsećamo, sve komunalne i druge slične probleme, možete prijaviti lako putem Beokom aplikacije.

Foto: Ilustracija

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Ne mogu da se složim sa konstatacijom da JKP“ Javno osvetljenje“ zavrsava svoj posao u roku i da su efikasni, kada im se građani obrate mejlom ili zvaničnim dopisom. To sam uradila pre nešto više od mesec dana, za ulicu Ljubomira Ivanovića, u Kotežu, Palilila, i zamislite još uvek nisu zamenjene sijalice. Ulica je delimično osvetljena i nije baš prijatno ići istom, u večernijim satima. Potrebno je uložiti toliko truda i energije da biste “ naterali“ bilo koje preduzeće ( javno) da rade svoj posao…….

Pošta u Borči obustavila rad, zaposleni se pridružili štrajku poštanskih radnika u celoj Srbiji

Infostan produžio rok za popuste zbog štrajka u Poštama