in

U OŠ „Rade Drainac“ svečano podeljeni školski paketići za prvake

Poslednjeg dana raspusta, 31. avgusta, u OŠ „Rade Drainac“ u Borči održan je svečani prijem đaka prvaka, kom je prisustvovao predsednik GO Palilula i lično novoj najmlađoj generaciji uručio najavljene školske paketiće.

Predsednik Gradske opštine Palilula Stojan Nikolić juče je prisustvovao svečanosti u Osnovnoj školi „Rade Drainac“ na kojoj su đacima prvacima uručeni školski paketi koji sadrže pernice sa olovkama i bojicama, sveske, kolaž papir, blokove za crtanje i vrećicu za opremu za fizičko vaspitanje.

Ovo je jedna od nekoliko besplatnih akcija kojima opština nagrađuje svoje stanovnike. Svaki prvak u 17 škola na teritoriji naše opštine, a ima ih 1650, dobiće ovaj paketić.

U OŠ „Rade Drainac“ juče je podeljen 181 paketić a u OŠ „Olga Petrov“ u Padinskoj Skeli paketiće su podelili zamednik predsednika opštine Ljubiša Đurović i predsednik Skupštine Palilule Aca Jevtić.

Predsednik Nikolić, inače Borčanac, bivši je učenik OŠ „Rade Drainac“ u kojoj je bio i đak generacije:

„Meni je pogotovu drago, kao Borčancu, da u Borči vidim ovoliko dece i još mi je draže kad znam podatak da je Palilula jedina opština u Beogradu, koja ima pozitivan prirodni priraštaj.“

Njemu se zahvalila i direktorka OŠ „Rade Drainac“ Slavica Zajić Smiljanić usput poželevši svim đacima srećan početak školske 2015/2016. godine.

Akcija deljenja školskih paketića nastavlja se i danas u ostalim školama sa teritorije opštine Palilula.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Policajci u civilu brinu o bezbednosti vozača GSP-a - 05.10.2013

    Od sutra kreće zimski red vožnje

    BSK Borča dobio pojačanje u poslednjem trenutku