in

U Borči poginula žena, usledio sudar i na fatalnoj raskrsnici

Žena starosti oko 40 godina poginula je u 17.45 u Ulici Borčanskih žrtava u Borči. Prema pričama očevidaca, nju je van pešačkog prelaza oborio automobil karavan bele boje, koji je bez zaustavljanja nastavio dalje u nepoznatom pravcu.

Ženska N.N. osoba poginula je večeras u Borči kada je na nju naleteo automobil, a istraga je u toku – potvrđeno je iz MUP-a.

Kako saznajemo, žena je poginula kod adresnog broja 88, a njena porodična kuća nalazi se nedaleko od mesta tragedije. Jedan od komšija pozvao je službu Hitne pomoći, njihova ekipa obavila je reanimaciju, ali nažalost bez uspeha.

Nakon gotovo tri sata od trenutka nesreće, telo žene odneto je sa lica mesta, ali je policija nastavila dalju istragu u kraju i potragu za vozačem koji je udario pešaka su u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, u tome bi prilično mogao da pomogne video-snimak koji je zabeležila sigurnosna kamera objekta ispred kojeg je do saobraćajne nesreće došlo.

Udes na raskrsnici Ovčanskog puta i obilaznice

Nešto kasnije došlo je i do saobraćajne nesreće na fatalnoj raskrsnici Ovčanskog puta i obilaznice, na kojoj su se do sada više puta dešavale tragedije. Nemamo dodatne informacije o učesnicima u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Foto: Blic, Vaš Lobi

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Danas je Aranđelovdan, jedna od najčešćih slava kod Srba

Ubistvo u Borči, ženu koja je stradala juče zapravo ubio muž