in

U Borči novi način saniranja ulica, zatrpavanje rupa prašinom!

U ulici Olge Petrov u Borči, skoro pola godine stajale su razvaljene rupe u asfaltu, spremne da vozačima odvale točkove.

Nažalost, ovakva slika nije usamljena na levoj obali, jer mnoge ulice su u lošem stanju, krateri su nam dobro poznati, a na sanacije se čeka u nedogled.

Oni najuporniji sugrađani trude se da utiču na nadležne, pa neprekidno prijavljuju ove probleme, kako preduzeću „Beograd put“, tako i opštini Palilula.

Posle 5 meseci od kad je Beograd put otvorio rupe u ul. Olge Petrov i posle nekoliko stotina poziva opštini, Beograd putu i ko zna više kome, pojavili se radnici – stoji u objavi na društvenim mrežama.

Da, neko se konačno setio da sanira ove rupe. Ipak, način na koji su sanirane ostavio je sugrađane potpuno u šoku!

Istresli su dvoje kolica prljavog šodera, odigrali kolce da utabaju i otišli ponosni jer su kvalitetno i napredno rešili problem!

Zašto i kako je došlo do toga da se rupe rešavaju na ovaj način još uvek nije poznato, ali je nezadovoljstvo sugrađana ovakvim načinom potpuno opravdano.

Na osnovu komentara sugrađana saznali smo da su na isti način sanirane rupe i u drugim ulicama u Borči i to u ulicama 1. Maja, u 212. Novoj, kao i na početku Drinske divizije.

I dva „kratera“ na početku Drinske divizije isto „asfaltirani“ suvom prašinom uz dodatak malo šljunka – stoji u komentarima

I dok se centar grada raskopava i uređuje, mi smo izgleda i dalje osuđeni na zemljane puteve!

Foto: G.R. Facebook

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Hiljade osnovaca nije otputovalo zbog novih pravila o prevozu dece

    U nedelju Krnjača, Kotež, Borča i Ovča čitavog dana bez vode