in

Sugrađani sami krpe rupe i prave staze u naselju Mali Raj

Sugrađani su često prisiljeni da u nedogled čekaju da javna i komunalna preduzeća reaguju na probleme na levoj obali. Baš zato se sve češće sami organizuju i rešavaju tekuće probleme.

Još jednom su se sugrađani sa leve obale Dunava okupili i zajedničkom radnom akcijom uradili dobru stvar za svoje naselje i komšije, ovoga puta u naselju Mali Raj.

Naime, u ovom naselju sve ulice su alfaltirane pre par godina, ali ne cele. Na svakoj ulici izlaz na glavni moto-put nije asfaltiran i nakon par godina put se dodatno istrošio. Izlazak iz ulice postao je gotovo nemoguć jer se put oštetio i otvorile su se velike rupe.

Takođe, građani ovog naselja do autobuske stanice idu glavnim moto-putem i nemaju stazu za pešake, tako da su se građani samoinicijativno organizovali i svojim komšijama napravili na jednoj deonici stazicu pored puta za pešake.

Građani iz 3.Sibničke ulice naručili su strugani asfalt i organizovali su radnu akciju tokom koje su popunili rupe i napravili pešačku stazu.

I ovoga puta dokazalo se da su komšije uvek tu jedni za druge i da se slogom može stvoriti mnogo, a bilo bi lepo i kada bi im i nadležni pomogli u ovakvim poduhvatima.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

APEL: Pomozimo malom Zlatanu iz Borče da ozdravi!

Ulice na levoj obali hronično obolele od kratera