Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

U Borči nas očekuje promocija romana “Beli Karanfili”

u Dešavanja od
Cicak – Rancevi 25%

U utorak, 15 maja u 18.00 časova, u Biblioteci Milutin Bojić u Borči, zakazana je promocija romana našeg sugrađanina i komšije Borivoja Živaljevića.

Roman pod nazivom “Beli karanfili” je istinita priča i ljubavna tragedija. Samim opisima nameće i zdrav savremeni patriotizam. Ovaj roman je već predstavljen čitaocima iz Beograda, Niša, Novog Sada, Jagodine, Kragujevca, Kraljeva, Kikinde i u mnogim drugim gradovima širom srbije

Autor Borivoje Boro Živaljević, aktivno se bavi poezijom i prozom još od 1980. godine. Njegovi radovi su zastupljeni u nebrojeno zbornika i časopisa širom regiona. Objavio je i dve zbirke pesama: „Pogled sa Golije“ i „Jecaj pera“, a sada i roman „Beli karanfili“. Za svoj rad je višestruko pohvaljivan i nagrađivan.

Tokom 2015. godine, osnovao je Udruženje pisaca „Poeta Dunavski venac“ na čijem je čelu od samog osnivanja.

  Policija će meriti brzinu 24 časa neprekidno ručnim radarima

Sa saradnicima, organizuje dve pesničke manifestacije na levoj obali: „Vidovdanski pesnički susreti“ i „Pesnički sabor u slavu Svete Petke“. Obe manifestacije su postale tradicionalne od 2013. godine, a svake godine okupljaju sve veći broj učesnika, pa su ovi sabori dobili i međunarodni karakter.

Na promociji će osim autora, učestvovati i pesnikinja Biljana Trboljevac i recenzent Radoslav Glišić. Harmoniju među prozu i stihove uneće muzički bend Dunavski Biseri.

Ulaz na promociju je slobodan. Dobrodošli!

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh