Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Škola fudbala FK Vitez 2013

Turnir za male fudbalere “Kup FK Vitez 2013”

u Najnovije sportske vesti od
Panonski mornar – T2

Padinska Skela će ovog vikenda, 7. i 8. septembra biti domaćin najmlađim fudbalerima, jer se na terenu fudbalskog stadiona održava drugi za redom “Kup FK Vitez 2013”.

Turnir organizuje FK Vitez 2013, koji je do ovog leta nosio ime škola fudbala PKB. Očekuje se da će na turniru učestvovati blizu 55 ekipa.

Pored ekipa sa naše opštine: Vitez 2013, OFK Beograd, BSK Borča, Ole, Min i Crvenka, učestvuju i ekipe iz ostalih beogradskih opština.

Takođe učestvuju i ekipe iz cele Srbije: Vršac, Pančevo, Zrenjanin, Sopot, Nova Pazova, Opovo i drugi. Specijalni gosti turnira će biti mališani iz Gračanice, koji će spavati kod svojih vršnjaka u Padinskoj Skeli.

Turnir će se održati u 2 takmičarska dana. U subotu se održavaju utakmice u generaciji 2002, 2004 i 2006, a u nedelju 2003 i 2005. Oba takmičarska dana počinju u 9 sati.

Iskreno se nadamo da će u godinama koje predstoje turnir za mališane postati tradicija, kao što je to slučaj sa Vidovdanskim turnirom.

Pored roditelja koji će svakako pratiti svoju decu, pozivamo sve sugrađane da dođu i bodre svoje komšije, drugove ali i da uživate u majstorijama naših budućih šampiona.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh