in

Tokom ove nedelje ispiranje vodovodne mreže na Paliluli

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ će od danas do subote 21. aprila, izvoditi planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Palilula, zbog čega će deo potrošača na toj opštini osetiti povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 sata do šest sati ujutru.

Kako je navedeno u saopštenju tog preduzeća, u noći između 16. i 17. aprila povremene prekide i umanjen pritisak osetiće potrošači u naseljima Borča i Krnjača (blokovi „Partizanski“, „Branko Momirov“ i „Sutjeska“).

Naredne noći, od 22 sata do šest sati ujutru, povremene prekide i umanjen pritisak osetiće potrošači u naseljima Kotež i Ovča, a u noći između 18. i 19. aprila žitelji centralnog i severnog dela naselja Borča.

U noći između 19. i 20. aprila povremene prekide i umanjen pritisak osetiće potrošači u južnom delu Borče, na putu za Crvenku i u naselju Krnjača (blok „Sava Kovačević“), a u noći između 20. i 21. aprila oni koji žive duž Pančevačkog puta, u naselju Krnjača (blokovima „Grga Andrijanović“ i „Braća Marić“).

Tokom radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, navodi se u saopštenju u kom se apeluje na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

U saopštenju se dodaje da će radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediti da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pupinov most od jula konačno ponovo osvetljen?

Saobraćajna policija od danas sprovodi strogu kontrolu