in

Sugrađani upozoravaju: provalnici opet haraju levom obalom

Prema nezvaničnim informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, kao upozorenje, u naselju Popova bara pojavili su se lopovi koji obijaj kuće sugrađanima.

Nažalost, ovo nije nova pojava, i proteklih godina lopovi su harali mnogim naseljima na levoj obali. Kuće su obijane i u toku dana, a dešavalo se da lopovi ulaze u kuće čak i kada su vlasnici tu.

U velikom broju slučajeva, lopovi ne budu pronađeni jer svedoka nema. Komšije najčešće ni ne primete da se nešto dešava u komšiluku, jer mnoga dvorišta su zaklonjena.

Dešavalo se da lopovi uspešno mimoiđu i pse čuvare, pa se postavlja pitanje: Kako se zaštititi?!

Kao jedno od mogućih rešenja nameće se sistem video nadzora i baš zato smo istražili ponudu na sajtu svezavideonadzor.rs. 

Na ovoj web lokaciji možete se upoznati sa svim vrstama opreme za video nadzor, pronaći detaljna objašnjenja i načine da zaštitie svoju imovinu, ali i sebe i svoju porodicu.

Video nadzor za kuću, sa 4 kamere

Ono što je nama privuklo pažnju je činjenica da cena ovakvog sistema zaštite može biti manja od cene recimo jednog novog kvalitetnog bicikla ili kvalitetnog komada alata, koju su često na meti lopova kada uđu u dvorišta sugrađana. 

Vrlo je bitno naglasiti da kamere često odmah odbijaju lopove, a ako se odluče da posete vaše dvorište i odnesu nešto što je vama vredno, imate veću mogućnost da počinioci budu uhvaćeni jer su snimljeni.

Navode sa društvenih mreža nismo uspeli da potvrdimo kod nadležnih organa, ali sugrađanima svakako preporučujemo oprez.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Saobraćajne prekršaje love kamere, kazne na kućnu adresu

Državni sekretar Ministarstva građevinarstva saslušan u vezi rekonstrukcije Pančevca