in

Lopovi noću haraju dvorištima sugrađana sa leve obale

Kako smo saznali od naših sugrađana, u naseljima na levoj obali opet se dešava da lopovi ulaze u dvorišta sugrađana tokom noći i odnose sve što im dođe pod ruku.

Protekle noći, jedna od naših sugrađanki ostala je bez dva bicikla. Kada ih je ostavila u svom dvorištu, kao što svi mi verovatno radimo, nije ni pomislila da ih neće zateći tu sledećeg dana.

Kako je moguće da se neko usudio da uđe u tuđe dvorište i ukrade nešto što je mukom stečeno? – ogorčena je naša sugrađanka

Kako je dodala, ova dva bicikla su nova i vrede preko 40.000 dinara, teškom mukom ih je kupila deci i još ih nije ni otplatila. Ipak, mnogo je više brine to što mora da strahuje za bezbednost svoje porodice, pogodovo male dece.

Sugrađanka je krađu prijavila policiji i zamolila komšije sa leve obale,  ako primete jedan od dva ukradena bicikla, da to prijave najbližoj policijskoj stanici.

Nažalost, ovakve situacije nisu novost u naseljima leve obale. Zanimalo nas je koliko kamere i video nadzor mogu da nas zaštite od ovakvih neprijatnosti, pa smo konsultovali sajt svezavideonadzor.rs. 

Osim što su u ponudi sve moguće vrste opreme za video nadzor, na ovom web sajtu možete pronaći detaljna objašnjenja o vrstama video nadzora i mogućnostima da zaštitie svoju imovinu, ali i sebe i svoju porodicu.

Video nadzor za kuću, sa 4 kamere

Zanimljivo je da smo shvatili da cena ovakvog sistema zaštite može biti manja od cene recimo jednog novog kvalitetnog bicikla, kakav je u ovom slučaju naša sugrađanka izgubila od strane lopova. 

Takođe, treba uzeti u obzir i to da kamere obično u startu odbijaju lopove. Ako se ipak odluče da posete vaše dvorište i odnesu nešto što je vama vredno, imate veću mogućnost da počinioci budu uhvaćeni jer su snimljeni.

U svakom slučaju, apelujemo na sugrađane da budu na oprezu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

U naselju Dunavac, porodica dobila čudnovatog gosta

Nove besplatne predstave u CK „Vlada Divljan“