in

Strašan udes na obilaznici: Povređene četiri osobe (FOTO)

Četiri osobe povređene u današnjoj saobraćajnoj nesreći u blizini Ovče. Do saobraćajne nesreće, koja se dogodila u 16.20 časova na raskrsnici Ovčanskog puta i pristupne saobraćajnice Pupinovog mosta, došlo je prilikom sudara dva automobila.

Na lice mesta izašle su dve ekipe hitne pomoći prema rečima portparola Hitne Pomoći Nade Macure. Povređene su četiri osobe, dve ženske starosti 61 i 10 godina i dve muške osobe. Svi su prevezeni u Urgentni centar.

Nakon udesa je zatvorena desna traka obilaznice u smeru ka Pančevačkom putu zbog čega se vozila usmeravaju na druge pravce.

Dve policijske policije su trenutno na licu mesta i regulišu saobraćaj do dolaska saobraćajne policije da izvrši uviđaj. Nije poznato kako je došlo do ovog strašnog udesa.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da zbog najavljenih visokih temperature obrate više pažnje i prilagode brzinu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Pa postavite kamere za kontrolu saobraćaja pa će se znati ko se bahati po obilaznici. Na pomenutoj raskrsnici, vala, imate dvadeset tačaka gde možete da ih okačite, struja je već dovedena za svetlosnu signalizaciju, još samo da otvorite račun na koji građani mogu da uplate donaciju za nabavku kamera i bog da nas vidi. Ja sam do sada, u zadnjih 10 godina, državi platio bar 200 evra na kojekakve kazne, što za parkiranje (4 komada), što za skretanje levo gde to nije dozvoljeno (dva komada), plus prekoračenje zacrtanih 60 u trajanju od 150 metara od prolaska znaka kojim je to određeno (72km/h 1 komad) za koje su mogli da kupe barem nosače za te kamere, da bi mogli još više da me sankcionišu i kupe bar jednu kameru u narednih 10 godina.

Gužva na Pančevačkom mostu zbog pokvarenog autobusa

Patrijarh srpski Irinej načalstvovao u hramu u Kotežu