in

Put od BSK Borče do finala Lige šampiona

Stefan Savić je dokazao da se snovi mogu ostvariti, jer je pre samo 6 godina igrao u Borči a pre dva dana kao starter u finalu Lige šampiona u Milanu.

On je iz BSK Borče otišao u Partizan, pa u Mančester Siti, potom u Fiorentinu gde je bukvalno zaboravljen od strane javnosti, ali sledi odlazak u Atletiku Madrid i ovogodišnje finale.

Mogao je bivši igrač BSK-a i osvojiti pehar Lige šampiona jer je u finalu sve moguće. Ipak ga nije osvojio, ali to ne umanjuje njegov uspeh.

E sad da li je kriv za gol Ramosa iz „ofsajda“ je diskutabilno. Savić je odlično odigrao, čak i zamenio „statičnog“ Oblaka na gol liniji i tako omogućio da „magija“ i dalje traje. Prema našem mišljenju bio jedan od boljih pojedinaca na terenu San Sira.

Igrati finale Lige šampiona protiv jednog Reala, sprečavati Ronalda i Bejla da postignu pogodak i biti nadomak pehara je svakako nešto neverovatno.

stefan-savic-2016

Pa samo zamislite da sad kažete nekom 18-ogodišnjem fudbaleru iz Srbije da će za šest godina igrati u Ligi šampiona? Šta bi vam rekli!

Naravno put nije lak, potrebno je boriti se svakog dana, posle svakog „klizećeg“ u životu ustati i nastaviti dalje, jer samo ako si uporan i ne odustaješ možeš ostvariti svoje snove.

Svaka čast Stefanu Saviću, bivšem igraču našeg BSK iz Borče!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    olivera i nikolina moldovan svetski kup 2016

    Sestre Moldovan bronzane na Svetskom kupu!

    SPECIJALNO! Plan razvoja vodovodnog i kanalizacionog sistema na levoj obali