in

Stalno isti problem, posle kiše i na raskrsnici kod „Putnika“ jezero (FOTO)

Skoro svako naselje na levoj obali posle kiše ima sličan problem, a to su mesta na kojima se voda zadržava pa su sugrađani prinuđeni da gaze po omanjim jezerima.

Takva slika desila se i na raskrsnici kod Putnika, gde se posle kiše zadržala ogromna količina vode i stvorila baruština koju pešaci sigurno neće pobediti suvih nogu.

Najlošiji deo ove raskrsnice je sam početak Puta za Ovču, koji je i po suvom vremenu izuzetno nepovoljna za pešake, jer trotoari su loši, a rupe su ogromne.

Osim toga pešački deo oko raskrsnice je stalno urastao u korov, a tokom vremena nakupila se i ogromna količina šljunka i blata koje niko ne čisti.

Veliki deo leve obale nema kišnu kanalizaciju. Oni delovi gde ona postoji svejedno su često potopljeni jer je kišna kanalizacija zatrpana ili začepljena.

U blizini ove raskrsnice nalazi se nekoliko vrtića. Zamislite samo majke sa decom koje treba da prebrode ovakvu nemoguću misiju da bi decu svakodnevno vodile u vrtić.

Znamo da na levoj obali ima mnogo komunalnih problema, i mnogo većih prioriteta, ali apelujemo na nadležne da razmišljaju i o ovakvim svakodnevnim problemima sugrađana sa leve obale.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sutra na levoj obali udar na komarce i sa zemlje i iz vazduha

Niko nije nadležan za čistoču na šetalištu Vizelj, zato moramo biti odgovorniji