in

Sanacije minimalne, a ograda se odvaja od Pančevačkog mosta!

Nakon što su se u javnosti pojavile brojne pritužbe sugrađana, javno preduzeće “Putevi Srbije” saopštilo je danas da će još 06. i 07. avgusta, izvoditi radove na sanaciji oštećene ograde Pančevačkog mosta.

Radovi na Pančevačkom mostu su izvođeni tokom noći, a sugrađani su se ponadali da će se videti bar neki efekti ove sanacije.

Kako je već nebrojeno puta bilo reči, samo mosta, a najviše ograda mosta su u katastrofalnom stanju, što je bio uzrok i mnogih nezgoda.

Ni pešaci ni biciklisti ne usude se lako da pređu Pančevački most jer ograda je toliko trula da je pitanje koga bi i koliko uspela da spasi.

A mi smo jutros dobili fotografije sa Pančevačkog mosta na kojima se vidi koliko se ograda odvaja od samog mosta.

Ograda se na ovaj način odvojila na mnogim mestima duž mosta, što predstavlja ozbiljnu opasnost za sve one koji most koriste.

Postavlja se pitanje da li će nadležni nastaviti da budu slepi na stanje u kome se nalazi ovaj most i koliko će Pančevac još propadati. Navodno, čeka se izgradnja mosta kod Ade Huje, kako bi naš most konačno bio saniran.

Podsećamo, početak izgradnje novog mosta kod Ade Huje najavljen je za sledeću godinu, a njegov završetak za 2022. godinu. A do tada možemo samo da se nadamo da neko neće stradati zbog nemara gradskih čelnika.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    APEL: Racionalno koristite vodu iz gradskog vodovoda

    Interaktivna mapa radova u Beogradu, ali bez leve obale!