Interaktivna mapa radova u Beogradu, ali bez leve obale! - www.lobi-info.rs

Interaktivna mapa radova u Beogradu, ali bez leve obale!

1 minut za čitanje
1

Ne nazire se kraj svojevrsnoj vanrednoj situaciji s kojom su stanovnici Beograda suočeni usled masovnih građevinskih radova na svakom koraku.

Zato su na sajtu Javno.rs objavljene mape radova u Beogradu, kao i lista izvođača o baza podataka o radovima, pri čemu su prikazane i lokacije na kojim su ulice bile zatvorene.

Analiza na ovom sajtu je nastala na osnovu dokumenta od 4. jula 2019. o infrastrukturnim radovima. Gradske vlasti periodično objavljuju ove izveštaje na zvaničnoj stranici Grada Beograda.

Ono što je nama upalo u oči jeste činjenica da na levoj obali nije naveden ni jedan projekat, ni jedna lokacija na kojoj su izvođeni radovi, što se može videti i na sledećoj mapi:

Nakon analize koja je urađena na osnovu zvaničnih dokumenata koje objavljuje grad Beograd potpuno je jasno da leva obala ne postoji za gradsku vlast, iako sugrađani na levoj obali plaćaju porez kao i svi drugi stanovnici glavnog grada ili se sve radi na crno!

1 Comment

  1. Sudeći po onome šta je i kako je do sada u centru i okolini urađeno, ja mislim da je dobro što se na levoj obali ništa ne radi.

Leave a Reply

Prethodna priča

Sanacije minimalne, a ograda se odvaja od Pančevačkog mosta!

Sledaća priča

Današnji dan najtopliji dan ove godine, visoko UV zračenje

Poslednje od Vesti