Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Prva faza radova završena. Autobusi 85 i 96 na svojoj staroj trasi!

u Vesti od

Radovi na proširenju i asfaltiranju ulice Bratstva i jedinstva u Borči su završeni u delu između Zrenjaninskog puta i Hopovske ulice.

Završeni radovi

Kako smo već pisali, ovaj deo ulice Bratstva i jedinstva proširen je na uštrb nekada postojećih parking mesta, kako bi se smanjuile gužve u ovom delu ulice prilikom uključenja na Zrenjaninski put. Osim proširenja, ulica je na ovom potezu i asfaltirana.

Ispred tržnog centra Shoppi

Za vreme trajanja radova na ovoj deonici, autobuske linije 96 i 85 bile su izmeštene, pa su saobraćale trasom linije 95. Pošto su radovi završeni, linije 96 i 85 su vraćene na svoju trasu, pa od juče saobraćaju ulicom Bratstva i jedinstva. Očekuju se izmene i narednih dana kada nastupe druge faze radova – više o izmenama dok traju faze radova OVDE.

Zanimljivo:  Danas 3 požara na levoj obali zbog paljenja otpada i trave
Uključenje na Zrenjaninski put

Podsećamo, da su po planu radovi trebali da budu završeni još 04. aprila, ali je završetak radova odložen za 16. april. Nakon Faza I-A i I-B slede Faze I-B, II-B, III-B i IV-B tačnije asfaltiranje od OŠ “Jovan Ristić” do raskrsnice sa Hopovskom ulicom – sve faza možete pročitati OVDE.

Komentari sugrađana na obavljene radove uglavnom su pozitivni, mada i dalje ima pojedinaca koji kažu da problem sa gužvama na ovoj deonici nije u potpunosti rešen. Međutim, već prvih dana se vidi da su gužve na semaforu manje.

Nesanirani deo ulice Bratstva i jedinstva
Nesanirani deo ulice Bratstva i jedinstva

Ako se podsetimo kako je ulica izgledala, verujemo da ima razloga da budemo zadovoljni promenom.

1 komentar

  1. Da li treba da budemo zadovoljni ako znamo da je uradjeno 7.5% od obacanog? Sta se desava sa ostalim “Fazama”? “Kratak spoj” ili neka druga havarija?

    “Faza I-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Bele Bartoka do ulice Julije Delere, u periodu od 10.4.- 15.4.2018. godine.

    Faza II-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Julije Delere do ulice Valjevskog odreda u periodu od 16.4.- 20.4.2018. godine.

    Faza III-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Valjevskog odreda do ulice Užičke u periodu od 18.3.- 23.3.2018. godine.

    Faza IV-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Užičke do ulice Hopovske u periodu od 24.3.- 28.3.2018. godine.”

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh