in

Prva faza radova završena. Autobusi 85 i 96 na svojoj staroj trasi!

Radovi na proširenju i asfaltiranju ulice Bratstva i jedinstva u Borči su završeni u delu između Zrenjaninskog puta i Hopovske ulice.

Završeni radovi

Kako smo već pisali, ovaj deo ulice Bratstva i jedinstva proširen je na uštrb nekada postojećih parking mesta, kako bi se smanjuile gužve u ovom delu ulice prilikom uključenja na Zrenjaninski put. Osim proširenja, ulica je na ovom potezu i asfaltirana.

Ispred tržnog centra Shoppi

Za vreme trajanja radova na ovoj deonici, autobuske linije 96 i 85 bile su izmeštene, pa su saobraćale trasom linije 95. Pošto su radovi završeni, linije 96 i 85 su vraćene na svoju trasu, pa od juče saobraćaju ulicom Bratstva i jedinstva. Očekuju se izmene i narednih dana kada nastupe druge faze radova – više o izmenama dok traju faze radova OVDE.

Uključenje na Zrenjaninski put

Podsećamo, da su po planu radovi trebali da budu završeni još 04. aprila, ali je završetak radova odložen za 16. april. Nakon Faza I-A i I-B slede Faze I-B, II-B, III-B i IV-B tačnije asfaltiranje od OŠ „Jovan Ristić“ do raskrsnice sa Hopovskom ulicom – sve faza možete pročitati OVDE.

Komentari sugrađana na obavljene radove uglavnom su pozitivni, mada i dalje ima pojedinaca koji kažu da problem sa gužvama na ovoj deonici nije u potpunosti rešen. Međutim, već prvih dana se vidi da su gužve na semaforu manje.

Nesanirani deo ulice Bratstva i jedinstva
Nesanirani deo ulice Bratstva i jedinstva

Ako se podsetimo kako je ulica izgledala, verujemo da ima razloga da budemo zadovoljni promenom.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Da li treba da budemo zadovoljni ako znamo da je uradjeno 7.5% od obacanog? Sta se desava sa ostalim „Fazama“? „Kratak spoj“ ili neka druga havarija?

    „Faza I-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Bele Bartoka do ulice Julije Delere, u periodu od 10.4.- 15.4.2018. godine.

    Faza II-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Julije Delere do ulice Valjevskog odreda u periodu od 16.4.- 20.4.2018. godine.

    Faza III-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Valjevskog odreda do ulice Užičke u periodu od 18.3.- 23.3.2018. godine.

    Faza IV-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Užičke do ulice Hopovske u periodu od 24.3.- 28.3.2018. godine.“

Znate li koja je poslednja želja Brusa Vilisa?

Dejan Stanković obradovao osnovce u Borči