in

Dejan Stanković obradovao osnovce u Borči

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković, u akciji „Pokaži fudbalsku strast“, uručio je danas lopte đacima Osnovne škole „Jovan Ristić“ u Borči.

Stankovića i ministra omladine i sporta Vanju Udovičića dočekao je veliki broj dece koja su htela da se fotografišu i dobiju autogram od trofejnih sportista.

„Velika mi je čast što mogu da podržim ovu akciju. Lopta je fenomenalan rekvizit sa kojim se postaje šampon. Čak i da ne budeš šampion, lopta je kao najbolji drug“, rekao je Stanković.

Bivši as Crvene zvezde, Lacija i Intera pokazao je da ga i dalje „sluša lopta“ postizanjem gola iz penala i to dok je na golu bio ministar Udovičić.

Udovičić je podsetio da je jako bitno ulagati u decu koja su budućnost i objasnio da se time ulaže u zdravu Srbiju, karakter i ono što je deca predstavljaju, naš najveći kapital.

Svako dete ima pravo da se bavi sportom uz kvalitetne uslove“, poručio je Udovičić.

Naglasio je da kroz ovakve akcije i donacije cilj da se motivišu i nastavnici fizičkog vaspitanja za koje je rekao da su prvi selektori deci.

U akciji „Pokaži fudbalsku strast“ lopte za fudbal, košarku, odbojku i rukomet dobiće više od 1.200 škola u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Prva faza radova završena. Autobusi 85 i 96 na svojoj staroj trasi!

U saobraćajnoj nesreći u Krnjači povređen motociklista