in

Znate li koja je poslednja želja Brusa Vilisa?

Dr. Pol Kersi (Bruce Willis) je hirurg koji se nosi s posledicama nasilja u njegovom gradu tek kad bi žrtve završile u njegovoj operacionoj sali.

Kada  njegovu ženu Lusi (Elisabeth Shue) zločinci ubiju tokom pokušaja pljačkanja njihovog doma, a njegova kći Džordan (Camila Morrone) završi u komi, Pol postaje osvetnik.

Policijske snage jedva  se bore  sa talasom nasilja, a Pol u želji za osvetom odluči da pronađe napadače svoje porodice i da ih sam izvede  pred lice pravde. Dok pažnju medija privuče anonimno ubistvo tih zločinaca, ceo  grad se pita je li ovaj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili smrtonoša. Ljutnja i sudbina isprepleću se u intenzivnom akcionom  trileru “Poslednja želja”.

Želeo sam u filmu da imam trenutak transformacije, kad Kersi shvati da bi mogao spasiti lošu osobu – radi to svaki dan – ali odluči da neće. Vidimo kako Kersi menja svoje moralne stavove. On je normalna, prosečna i moralna osoba, ali počne da pomera svoje granice kako bi opravdao vlastite postupke”, kaže reditelj Eli Rot.

Originalna priča iz romana Briana Garfielda je osavremenjena, a u adaptaciji scenariste Joea Carnahana i reditelja Elija Rotha glume: Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris I Kimberly Elise. Zajedno oživljavaju kompleksnu psihologiju romana i unose nove napete zaplete i iskren pogled na američku psihu 2018. godine.

Fanovi Brusa Vilisa, u filmu „Poslednja želja“ mogu da uživaju od sutra, u distribuciji Blitz filma.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Besplatni specijalistički pregledi na VMA

Prva faza radova završena. Autobusi 85 i 96 na svojoj staroj trasi!