Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Znate li koja je poslednja želja Brusa Vilisa?

u Dešavanja od
Cicak – Rancevi 25%

Dr. Pol Kersi (Bruce Willis) je hirurg koji se nosi s posledicama nasilja u njegovom gradu tek kad bi žrtve završile u njegovoj operacionoj sali.

Kada  njegovu ženu Lusi (Elisabeth Shue) zločinci ubiju tokom pokušaja pljačkanja njihovog doma, a njegova kći Džordan (Camila Morrone) završi u komi, Pol postaje osvetnik.

Policijske snage jedva  se bore  sa talasom nasilja, a Pol u želji za osvetom odluči da pronađe napadače svoje porodice i da ih sam izvede  pred lice pravde. Dok pažnju medija privuče anonimno ubistvo tih zločinaca, ceo  grad se pita je li ovaj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili smrtonoša. Ljutnja i sudbina isprepleću se u intenzivnom akcionom  trileru “Poslednja želja”.

Želeo sam u filmu da imam trenutak transformacije, kad Kersi shvati da bi mogao spasiti lošu osobu – radi to svaki dan – ali odluči da neće. Vidimo kako Kersi menja svoje moralne stavove. On je normalna, prosečna i moralna osoba, ali počne da pomera svoje granice kako bi opravdao vlastite postupke”, kaže reditelj Eli Rot.

  Srećan Božić svima koji danas slave

Originalna priča iz romana Briana Garfielda je osavremenjena, a u adaptaciji scenariste Joea Carnahana i reditelja Elija Rotha glume: Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris I Kimberly Elise. Zajedno oživljavaju kompleksnu psihologiju romana i unose nove napete zaplete i iskren pogled na američku psihu 2018. godine.

Fanovi Brusa Vilisa, u filmu “Poslednja želja” mogu da uživaju od sutra, u distribuciji Blitz filma.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh