Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Sve faze proširenja i asfaltiranja Bratstva i jedinstva u Borči

u Servisne informacije od

Zbog radova na proširenju, uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora u ulici Bratstva i jedinstva na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Bele Bartoka, doći će do posebne organizacije saobraćaja.

Radovi će se izvoditi po fazama na deo koji se odnosi na deo ulice Bratstva i jedinstva prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do Zrenjaninskog puta.:

Faza I-A – proširenje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Hopovske (smer od ulice Hopovske ka Zrenjaninskom putu), u periodu od 6.3.2018. godine od 12.00 časova do 28.3.2018. godine.

Faza II-A – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, u zoni raskrsnice sa Zrenjaninskim putem, u periodu od 29.3.- 4.4.2018. godine.

Zanimljivo:  Nova divlja deponija "nikla" između Borče i Kovilova

Radovi po fazama na deo koji se odnosi na deo ulice Bratstva i jedinstva prema Projektu saobraćajne signalizacije za vreme radova na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka:

Faza I-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Bele Bartoka do ulice Julije Delere, u periodu od 10.4.- 15.4.2018. godine.

Faza II-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Julije Delere do ulice Valjevskog odreda u periodu od 16.4.- 20.4.2018. godine.

Faza III-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Valjevskog odreda do ulice Užičke u periodu od 18.3.- 23.3.2018. godine.

Faza IV-B – asfaltiranje ulice Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Užičke do ulice Hopovske u periodu od 24.3.- 28.3.2018. godine.

Zanimljivo:  Privremeno ukinuti večernji polasci BG voza do Krnjače
Mapa sa svim fazama radova na rekonstrukciji ulice Bratstva i jedinstva

Srećno svim učesnicima u saobraćaju!

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Servisne informacije

Idi na Vrh