Privremena linija 108l kao bajpas - www.lobi-info.rs

Privremena linija 108l kao bajpas

1 minut za čitanje
1

Svi znamo da su radovi na rekonstrukciji nadvožnjaka preko Pančevačkog puta koji služi za potrebe železnice uzrokovali da je saobraćaj iz smera Pančeva ka Beogradu pred sam Pančevački most u prekidu. Tim povodom linija GSP-a 108 je promenila privremeno svoju trasu.

S obzirom da se promenom trase linije 108 napravila „rupa“ u sistemu linija gradskog saobraćaja nadležni su našli privremeno rešenje za građane dela Krnjače koji su ovom prilikom odsečeni od trase novonastale linije.

Sumnjiva tehnička ispravnost gradskih autobusa - 03.04.2014.

Linija 108l će saobraćati privremeno do kraja ovog režima saobraćaja a to je 10. novembar. Linija kojom će se kretati je relacija Blok Braće Marić – Hidrotehnika – Blok Braće Marić. 

Trasa kojom će 108l ići: Blok Braće Marić, Pančevački put u naselju Braće Marić, Koste Josipovića (raskrsnica Pančevačkog puta i ulice Koste Josipovića), Pančevački put, isključenje sa Pančevačkog puta na saobraćajnicu paralelnu Pančevačkom putu u visini raskrsnice Pančevačkog puta i Severne tangente, uključenje na Pančevački put i promena smera u visini stajališta Hidrotehnika.

Nadamo se završetku radova u roku i normalizaciji saobraćaja i linija GSP-a što pre jer je ovaj deo Pančevačkog puta veoma prometan i bitan je za više hiljada stanovnika koji svakodnevno ovuda prolaze.

1 Comment

  1. zašto ne pišete o nenormalnim gužvama na alternativnom putu „pored bazena“ i da se u koloni koja je duga i po nekoliko kilometara čeka nenormalno dugo da bi se uključilo na zrenjaninski put.Sve to treba preživeti 70 dana.Otiđite tamo i uverite sesami kakve su gužve.

Leave a Reply

radovi u Bratstva i Jedinstva1
Prethodna priča

Linije 85 i 96 od ponedeljka i dalje izmenjeno

Sledaća priča

Najpopularniji parkić u Borči konačno pokošen i očišćen

Poslednje od Vesti