in

Privremena linija 108l kao bajpas

Svi znamo da su radovi na rekonstrukciji nadvožnjaka preko Pančevačkog puta koji služi za potrebe železnice uzrokovali da je saobraćaj iz smera Pančeva ka Beogradu pred sam Pančevački most u prekidu. Tim povodom linija GSP-a 108 je promenila privremeno svoju trasu.

S obzirom da se promenom trase linije 108 napravila „rupa“ u sistemu linija gradskog saobraćaja nadležni su našli privremeno rešenje za građane dela Krnjače koji su ovom prilikom odsečeni od trase novonastale linije.

Sumnjiva tehnička ispravnost gradskih autobusa - 03.04.2014.

Linija 108l će saobraćati privremeno do kraja ovog režima saobraćaja a to je 10. novembar. Linija kojom će se kretati je relacija Blok Braće Marić – Hidrotehnika – Blok Braće Marić. 

Trasa kojom će 108l ići: Blok Braće Marić, Pančevački put u naselju Braće Marić, Koste Josipovića (raskrsnica Pančevačkog puta i ulice Koste Josipovića), Pančevački put, isključenje sa Pančevačkog puta na saobraćajnicu paralelnu Pančevačkom putu u visini raskrsnice Pančevačkog puta i Severne tangente, uključenje na Pančevački put i promena smera u visini stajališta Hidrotehnika.

Nadamo se završetku radova u roku i normalizaciji saobraćaja i linija GSP-a što pre jer je ovaj deo Pančevačkog puta veoma prometan i bitan je za više hiljada stanovnika koji svakodnevno ovuda prolaze.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. zašto ne pišete o nenormalnim gužvama na alternativnom putu „pored bazena“ i da se u koloni koja je duga i po nekoliko kilometara čeka nenormalno dugo da bi se uključilo na zrenjaninski put.Sve to treba preživeti 70 dana.Otiđite tamo i uverite sesami kakve su gužve.

radovi u Bratstva i Jedinstva1

Linije 85 i 96 od ponedeljka i dalje izmenjeno

Najpopularniji parkić u Borči konačno pokošen i očišćen