in

Izmena autobuske linije 108

Nedavno je naše sugrađane, iz naselja duž Pančevačkog puta, na stajalištima sačekalo iznenađenje o promeni trase linje 108.

 

Tokom izvođenja radova menja se režim rada linije broj 108 koja će u smeru ka Beogradu na delu od raskrsnice Pančevačkog puta i Severne tangente do Pančevačkog mosta saobraćati sledećim saobraćajnicama: Pančevački put, Severna tangenta, Put za Ovču, Zrenjaninski put, Pančevački most i dalje redovnom trasom, dok u suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Izmenu trase su uslovili radovi na izgradnji drugog nadvožnjaka za uključenje na Pančevački most iz pravca Pančeva. Navedeni radovi spadaju u treću fazu planiranih radova i trajaće do 10. novembra.

izmena trase linije 108, LOBI

Radove izvodi akcionarsko društvo za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom, „Infrastruktura železnice Srbije“, na rampi petlje iz smera od Pančeva, to jest ka Beogradu i Zrenjaninu.

 Verujemo da nije prijatna ova izmena na liniji 108 jer sada autobus dosta kruži u smeru ka gradu ali moramo biti strpljivi dok radovi na unapređenju železnice ne budu gotovi.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Izmenjena trasa linija 85 i 96

    Banja Ovča, LOBI, izvor: beobuild forum

    Banja Ovča i dalje čeka zainteresovane kupce