in

Izmenjena trasa linija 85 i 96

Stanovnike Borče koji koriste autobuske linije 85 i 96, jutros je iznenadio izmenjen režim rada.
Kako je najavljeno, ove izmene će trajati od danas 26.08.2016. do 04.09.2016., a nastupile su zbog radova na izgradnji sekundarne mreže fekalne kanalizacije u ulici „Bratstva i jedinstva“, na delu između Hopovske ulice i Zrenjaninskog puta. Radove će izvoditi JKP „Borča Retail Park“.

Od okretnice „Borča III“, ove linije saobraćaće trasom linije 95, kroz naselje Borča do Zrenjaninskog puta, odakle će nastavljati svojom trasom.
izmena_trase_85-96-02

Privremeno se ukidaju stajališta: „Kosovopoljska“ (za liniju 96 u oba smera), „Bratstva i jedinstva“ (za liniju 96 u smeru ka gradu), „Zrenjaninski put“ (za linije 85 i 96 u smeru ka okretnici „Borča III“), „Drinske divizije“ i „Save Mrkalja“ (za linije 85 i 96 u oba smera) i „Borča raskršće“ (na Zrenjaninskom putu za liniju 96 u smeru ka Borči).

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Mene zanima zasto celnici FK<BSK< ne oglasavaju, kroz naselje ,plakatima vreme odigravanja utakmica makar na stadionu BSK? Zasto se u zoni prometnijih raskrsnica,u blizini javnih objekata ne koristi taj metod obavestavanja gradjana? Da li je postojanje tog kluba samo maska za neki interes pojedinaca ili klub treba podrsku.Ko zna sta sve jos pozitivno moze proisteci iz jedne,nakoko bizarne akcije pozivanja gledalaca…U uverenju da nisam nikome stao na kurije oko…pozdrav !!!

Nova okretnica za liniju 43

Izmena autobuske linije 108