in

Linije 85 i 96 od ponedeljka i dalje izmenjeno

radovi u Bratstva i Jedinstva1

Pisali smo o izmenama na linijama GSP-a 85 i 96. Prema prvim informacijama od ponedeljka 5. septembra situacija bi trebalo da se normalizuje ali ipak neće biti tako.

radovi u Bratstva i Jedinstva1

Produženje radova na izgradnji sekundarne mreže fekalne kanalizacije produžilo je i trajanje izmena na pomenute dve linije.

Naime, prema novim informacijama ove linije biće izmenjene od 5. do 15. septembra, dakle još 10 dana (ako ne bude novih produžetaka).

Dakle u narednom periodu linije 85 i 96 neće saobraćati delom ulice Bratstva i jedinstva od raskrsnice sa Zrenjaninskim putem do raskrsnice sa Valjevskih odreda već će obe linije skretati u Borču u ulicu Ivana Milutinovića, zatim Valjevskih odreda i dalje redovnom trasom.

Apel za sve vozače

S obzirom da je deo ulice Bratstva i jedinstva jedan od najprometnijih u Borči i da sada sva vozila koja su tuda prolazila pronalaze alternativu u drugim sporednim ulicama (Mihaila Šolohova, Karlovačke Mitropolije itd.) apelujemo na vozače da ne parkiraju svoja vozila gde god stignu jer se stvaraju čepovi i često se vozila jedva mimoilaze u ovim ulicama. Budite tolerantni i pokažite (saobraćajnu) kulturu i parkirajte 2 minuta dalje kako bi svima bilo lakše.

Nadamo se da će 15. septembar biti konačan datum za završetak radova i da će se nakon toga saobraćaj u ovom delu normalizovati.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Menja se tarifni sistem u gradskom prevozu

    Linija 43 sutra ide do Trga, a linija 95 se deli na dva dela

    Privremena linija 108l kao bajpas