in

Prilikom gasifikacije u Krnjači probijena cev, voda curela danima

Na levoj obali uveliko je u toku gasifikacija, a izvođač radova je u obavezi da odmah sanira sve eventualno nastale štete prilikom bušenja i postavljanja cevi za gasovod.

Do sada je zaista i bilo tako, ali sugrađani sa Koteškog puta i Sutjeske osme kažu da im je probijena vodovodna cev i da se voda izliva već nekoliko dana.

Kada je cev probijena, izvođač radova je izvršio neku vrstu popravke i zatpao cev. Ipak u narednim danima voda je nastavila da ističe iz cevi i sliva se niz ulicu.

Kada smo odreagovali njihovo obrazloženje je bilo da su cevi stare i da su oni uradili šta su mogli. Savetovali su nam da angažujemo nekog da to otkopa i da zamenimo cevi. To znači da sami treba da platimo popravku, a ko zna koliko će nam doći računi za vodu – kažu sugrađani

Sugrađani su ostali uporni i obratili su se čak i zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću, a ekipa firme DM Invest, koja je i izvođač ovih radova, ponovo je otkopala cev.

 

Zaključeno je da je propust zaista bio njihov i da prilikom prve popravke „nisu zavrnuli šrafove na spojnici“, kažu sugrađani.

Ipak za nekoliko dana koliko je cev curila, otekla je velika količina vode, a sugrađanima će to sigurno doći na naplatu kroz račune.

Važno je da sugrađani znaju da se izvođač radova ugovorom obavezao da sanira sve kvarove i štete koje prouzrokuje kopanjem, pa je važno da u ovakvim zahtevima ne odustaju!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Dabrovi nisu viđeni decenijama, ali primećeni su nedavno u Krnjači

    U Padinskoj pukla cev, a kanalizacija se izlila u njive (FOTO + VIDEO)