Predstava „Voli me do kraja“ izvedena pred punom salom - 2016

Predstava „Voli me do kraja“ izvedena pred punom salom

u Kultura

Predstava „Voli me do kraja“ izvedena je sinoć u Domu kulture „Ovča“. Glumci komada „Voli me do kraja“ su nasmejali i razveselili publiku, što im je kako navode i bio cilj.

U predstavi su igrali Mirka Vasiljević, Ivan Zeković i Nemanja Jančić. Duhoviti komad zasniva se intrigama žene koja ima muža i ljubavnika.

Kratki zapleti koji se brzo smenjuju daju predstavi dinamičnu notu i drže pažnju publici. Predstava je priča od različitim doživljajima ljubavi, života i preljube.

Glumac Nemanja Jančić je nakon predstave izjavio „publika je bila odlična, reagovala je tačno na mestima na kojima očekujemo, bilo je interakcije, sa uživanjem smo igrali ovde“.

On je naveo im je ovo 5. zajednički projekat i da se oseća da su uigran tim.

ovca-glumci-2016

Sinoć je izvedeno jedno od nekoliko pretpremijernih izvođenja predstave, a premijera „Voli me do kraja“ se očekuje u oktobru.

Predstavu je režirao glumac Igor Damnjanović, a za scenografiju, kostime i tekst bili su zaduženi sami glumci.

Pre početka predstave publiku je prvo pozdravio predsednik Opštine Palilula Stojan Nikolić. Predstava je poklon Opštine Palilula građanima, zato su oni koji su sinoć posetili Dom kulture „Ovča“ gledali komediju potpuno besplatno.

Nadamo se da je publika uživala!

Tags:

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Kultura

Idi na VRH