in

Još jedna pobeda! Park u Kotežu dobio gumenu podlogu

Prošle godine je naša opština izgradila tri nova parkića na levoj obali, u Krnjači, Kotežu i Borči.

Međutim, jedini koji je tada ličio na parkić je bio onaj u Borči, dok su u Krnjači i Kotežu urađeni možemo slobodno reći polovično.

Našim sugrađanima je to zasmetalo pa smo tih dana dobili nekoliko desetina poruka, ali i veliki broj negativnih komentara.

Objavili smo članak „Zašto parkići u Kotežu i Krnjači nemaju podlogu kao u Borči“ i pozvali nadležne da grešku isprave.

Pre nekoliko dana upravo je park u Kotežu dobio podlogu kakvu zaslužuje. Verujemo da su građani Koteža zadovoljni jer parkić sad izgleda mnogo lepše a i bezbedniji je za decu.

parkic-kotez-2016-01 parkic-kotez-2016-02 parkic-kotez-2016-04

Iskreno se nadamo da neće doživeti sudbinu parkića u Borči koji je trenutno totalno uništen i više liči na deponiju nego mesto gde se deca igraju.

Pitali smo prošli put ali odgovor nismo dobili, zato ćemo pitati ponovo. Kada će biti izgrađeni parkići i u drugim naseljima na levoj obali, Ovči, Padinskoj Skeli, Glogonjskom i Jabučkom ritu, Besnom Foku, Vrbovskom i Dunavcu?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Hvala predsedniku Stojanu, ispunio je obecanje dato u septembru kad je otvarao pak i objasnio da nije bilo dovoljno sredstava i za podlogu. Nije da smo verovali. ali, pokazao je da dosledan. zasluzuje postovanje.

Predstava „Voli me do kraja“ izvedena pred punom salom - 2016

Predstava „Voli me do kraja“ izvedena pred punom salom

Movsesijan izazvao Jovičića na TV duel