in

Movsesijan izazvao Jovičića na TV duel

Kandidat za predsednika Opštine Palilula Aris Movsesijan uputio je javni poziv svom protivkandidatu Aleksandru Jovičiću na TV duel.

– Pozivam svog protivkandidata gospodina Jovičića na opštini Palilula da na demokratski način razmenimo argumente na bilo kojoj televiziji ili tribini. Mesto i vreme tog političkog duela ostavljam na odabir njemu. Nadam se da će se, za razliku od njegovog šefa Vučića, Jovičić odazvati dijalogu koji predstavlja osnovnu tekovinu demokratskog društva – rekao je Movsesijan i dodao da bi jedna od tema TV duela trebalo da bude smanjivanje ingerencija gradskih opština u Beogradu koje trenutno sprovodi Siniša Mali“.

Kako je Movsesijan istakao, ustaljena je praksa naprednjaka da beže od dijaloga, da li zbog straha od argumenata koje iznose njihovo politički neistomišljenici ili gradjane ne uvažavaju dovoljno da bi im dozvolili da čuju različita mišljenja.

Kakogod, nedopustivo je uskraćivanje prava gradjanima da budu višestrano informisani, jer je to preduslov za donošenje kvalitetnih političkih odluka, kakve će morati da donesu 24. aprila, smatra Movsesijan.

Postavlja se pitanje koja je televizija zainteresovana da organizuje i emituje TV duel kandidata za predsednika Opštine Palilula i da li bi građani to gledali?!

Sve tekstove na ovu temu možete pratiti u kategoriji LOKALNI IZBORI 2016.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Smesno, Nova stranka ne moze drugacije da skrene paznju na sebe, pa poziva na duel. Sad je neko tek cuo da i oni izlaze na ove izbore i da su uspeli da naprave listu. U toj stranci jedino za koga su culi je profesor Pavicevic. Ne moze jedan covek da donese rezultat, a posebno ne na lokalnim izborima, kada za njihovog kandidata niko do danas nije cuo.

Još jedna pobeda! Park u Kotežu dobio gumenu podlogu

Program manifestacije „Dani Beograda 2016“