Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Movsesijan izazvao Jovičića na TV duel

u Lokalni izbori od
Tara – T2

Kandidat za predsednika Opštine Palilula Aris Movsesijan uputio je javni poziv svom protivkandidatu Aleksandru Jovičiću na TV duel.

– Pozivam svog protivkandidata gospodina Jovičića na opštini Palilula da na demokratski način razmenimo argumente na bilo kojoj televiziji ili tribini. Mesto i vreme tog političkog duela ostavljam na odabir njemu. Nadam se da će se, za razliku od njegovog šefa Vučića, Jovičić odazvati dijalogu koji predstavlja osnovnu tekovinu demokratskog društva – rekao je Movsesijan i dodao da bi jedna od tema TV duela trebalo da bude smanjivanje ingerencija gradskih opština u Beogradu koje trenutno sprovodi Siniša Mali”.

Kako je Movsesijan istakao, ustaljena je praksa naprednjaka da beže od dijaloga, da li zbog straha od argumenata koje iznose njihovo politički neistomišljenici ili gradjane ne uvažavaju dovoljno da bi im dozvolili da čuju različita mišljenja.

Zanimljivo:  Domovi zdravlja puni, respiratorne infekcije najviše pogađaju školsku decu

Kakogod, nedopustivo je uskraćivanje prava gradjanima da budu višestrano informisani, jer je to preduslov za donošenje kvalitetnih političkih odluka, kakve će morati da donesu 24. aprila, smatra Movsesijan.

Postavlja se pitanje koja je televizija zainteresovana da organizuje i emituje TV duel kandidata za predsednika Opštine Palilula i da li bi građani to gledali?!

Sve tekstove na ovu temu možete pratiti u kategoriji LOKALNI IZBORI 2016.


Povezane teme:

3 komentara

  1. Smesno, Nova stranka ne moze drugacije da skrene paznju na sebe, pa poziva na duel. Sad je neko tek cuo da i oni izlaze na ove izbore i da su uspeli da naprave listu. U toj stranci jedino za koga su culi je profesor Pavicevic. Ne moze jedan covek da donese rezultat, a posebno ne na lokalnim izborima, kada za njihovog kandidata niko do danas nije cuo.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Lokalni izbori

Idi na Vrh