in

Postavljena signalizacija kod petlje Zbeg

Postavljena signalizacija kod petlje Zbeg - 2015

Na našu zajedničku inicijativu, građana leve obale, Beogradske hronike i Novosti uspeli smo da dobijemo bolju signalizaciju kod petlje Zbeg.

Prošle nedelje smo pisali o katastrofalni uslovima Zrenjaninskog puta kod novoizgrađene petlje Zbeg i povećanom broju saobraćajnih nesreća.

Na toj deonici puta kolovoz je u očajnom stanju, horizontalna signalizacija je loša, vertikalna signalizacija nije postoja a put je neosvetljen u dužini od čak 800 metara.

Nakon našeg lobiranja Beogradska hronika je uradila reportažu dok su Novosti objavile vest pa smo tako uticali na nadležne da se posvete problemu i isti reše.

Oni odmah reagovali i poboljšali horizontalnu signalizaciju i postavili novu vertikalnu signalizaciju koja je sada uočljivija.

Postavljena signalizacija kod petlje Zbeg - 2015

Mi smo se tada obratili Gradskoj opštini Palilula, Gradu Beogradu, Sekretarijatu za saobraćaj Beograd, JKP „Beograd put“, JKP „Javna rasveta“ i JP „Putevi Srbije“.

Moramo reći da su se samo iz JKP „Putevi Srbije“ udostojili da odgovore na naša pitanja i ovim putem želimo da im se zahvalimo na tome. Takođe se zahvaljujemo ekipi Beogradske hronike i Novosti što nas podržavaju i pružaju podršku.

Naravno, ovo ne znači da ćemo na ovome stati jer su uslovi pomenutog puta i dalje loši. Mi ćemo biti uporni kao i do sad.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pođite na mesec sa Munom u novu avanturu - 2015

Pođite na mesec sa Munom u novu avanturu

Ležeći policajci Borča, LOBI

Sve veći broj ležećih policajaca u Borči