Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Ležeći policajci Borča, LOBI

Sve veći broj ležećih policajaca u Borči

u Najnovije lokalne vesti od

Kada govorimo o bezbednosti u saobraćaju uvek se podrazumeva da je to veoma bitan zadatak i nadležnih i građana. Mere koje se uvode i način na koji se putevi uređuju u cilju što veće bezbednosti nekada nam se čini da su dobre a nekada ne.

U Borči su “nikli” novi ležeći policajci u jednoj od najprometnijih ulica. Pored onih koji su nedavno postavljeni u ulici Valjevskih odreda kod raskrsnice sa ulicom Ratnih vojnih invalida danas imamo dva nova. Naime, oni su postavljeni na 20-30 metara od semafora i raskrsnice sa ulicom Ivana Milutinovića. A još dva su kod raskrsnice sa ulicom 1. maja.

Ležeći policajci u Borči Ležeći policajci u Borči Ležeći policajci u Borči

Pored ova dva imamo još dva nova, oni se nalaze u ulici Ivana Milutinovića u blizini škole, tačnije kod skretanja za OŠ “Stevan Sremac”.

Zanimljivo:  Prvi Borčanski Inkluzivni Festival okupio umetnike i osobe sa invaliditetom

Ležeći policajci u Borči

Još ležećih policajaca postavljeno je u ulicama u blizini OŠ “Stevan Sremac” i vrtića “Cvrčak”. To je dobra stvar za ove delove naselja jer se tim ulicama kreće najveći broj dece svakodnevno, a sada će vozači morati da uspore na ovim lokacijama.

Ležeći policajci u Borči Ležeći policajci u Borči Ležeći policajci u Borči

Pozdravljamo postavljanje novih ležećih policajaca, oni će svakako doprineti bezbednosti na putevima i ometaće vozače tako da ne mogu da voze velikom brzinom. S druge strane smatramo da se možda malo preteralo jer se ležeći policajci po Borči ne mogu izbeći, a pored rupa i ulegnuća koja postoje uz ovako veliki broj ležećih policajaca jasno je da će majstori sve češće imati posla na trapu naših automobila, a neće biti pošteđeni ni autobusi GSP-a.

Zanimljivo:  Udes na Zrenjaninskom putu kod Zbega, moguće gužve

Mi se pitamo da li postoji još neki način da se ovaj problem reši osim postavljanjem velikog broja ležećih policajaca? Da li nas jedino fizička ograničenja mogu naterati da se ponašamo odgovorno i poštujemo propise?

Povezane teme:

2 komentara

  1. Postovani,
    sta je sa ul.Bratstva i Jedinstva? U toj ulici skoro da nema ni pesackog prelaza, a kamoli lezecih policajaca, a verujte, najfrekventnija je ulica u Borci, prosto je nemoguce preci ulicu, narocito na uglu sa Uzickom. Srdacan pozdrav Marta

  2. Ako zelite manje lezecih policajaca ,onda lepo uvedete nekoliko patrola ,neka dezuraju i ko prekoraci placa kazne .Ali posto nema patrola ,onda moraju lezeci policajci .Sa druge strane preko dana taj problem nije toliko aktuelan ,tj smeta nama svima ,ali uvece u Valjevskog odreda i bratstva j jedinstva ,pa to ljudi pomisle da su trke na 100-400 metara .Ovako ako cemo i koji vozimo polako kola i po propisu da ih pokvarimo ,epa nek i pokvari i ovi koji divljaju

    Sto se tice samih lezecih ,dodato je jos .Danas su farbali 2 lezeca policajca koja su postavljena u ulici (Neznam naziv ) ali ide od Putnika do novog obdanista ,takodje tu je kod novog obdanista u jna ,konacno asfaltiran onaj krater , dok kad krenete u Save Mrkalja i tu imate 2 lezeca .

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Najnovije lokalne vesti

Idi na Vrh