in

Pomozimo Milošu Laliću da pobedi leukemiju

Pomozimo Milošu Laliću da pobedi leukemiju
Pomozimo Milošu Laliću da pobedi leukemiju

Život malog detata itekako može da bude težak jer podrazumeva brojne probleme i teškoće koje treba da preskoči i da se bori za svoj život i zdravije sutra. Naš osmogodišnji drugar, Miloš Lalić uz našu ljubav i pomoć pobediće surovu bolest i sa osmehom na licu zakoračiti u novo sutra.

Živeti dane sa strahom za život deteta, sa dugotrajnom borbom sa bolešću koja preti mališanu, a ne možete da mu pomognete i olakšate dane detinjstva, nije lako. Miloš Lalić i njegovi roditelji već tri godine se bore sa opakom bolešću, akutnom leukemijom.

Do sada su urađene dve operacije sa transplatacijom koštane srži, koju mu je donirao mlađi brat Filip. Iako su roditelji očekivali kraj agonije i započinjanje života koji vode njegovi vršnjaci, bolest se ponovo pojavila pre dva meseca.

Opština Palilula manifestacijama „Ulica otvorenog srca“ i „Božićnim čarolijama “ je uspela da sakupu deo novca. Milošu Laliću je potrebno još sredstava kako bi otišao na operaciju u Italiju i konačno pobedio surovu bolest.

Zato apelujemo na sve građane da pomogunu onoliko koliko mogu, uplatom sredstava na tekući račun Opštine Palilula. Primer uplatnice je sledeći:

Pomozimo Milošu Laliću da pobedi leukemiju

Pomozimo Milošu Laliću čije srce zabrinuto udara a možda i boli, čije nade i želje su usmerene ka životu koji vode njegovi vršnjaci. Mi možemo da vratimo osmeh tamo gde mu je mesto, zato donirajte sredstava i pomozite Milošu da živi !

Molimo sve građane leve obale Dunava da pomognu našem drugaru uplatom novca na tekući račun 160-399785-29 ili slanjem humanitarne poruke na broj 2912, za pomoć Milošu .Sada treba da pokažemo humanost, da pomognemo Milošu i njegovim roditeljima i u najtežim trenucima budemo uz njih.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fond Abu Dabija finansira PKB

Fond Abu Dabija finansira PKB

Na romsku kuću u Borči bačen molotovljen koktel – 13.01.2014

Na romsku kuću u Borči bačen molotovljen koktel