in

Pokrenuta inicijativa da se reše gužve na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu

Gužve na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu postale su svakodnevna pojava i gotovo da nema doba dana kada je ova deonica prohodna i bez gužvi.

Postalo je gotovo nemoguće stići na vreme na posao ili u školu, a zastoj izaziva i stalne probleme sa polascima linija javnog gradskog prevoza.

Udruženje građana Kotež nedavno je uputilo zahtev Upravi saobraćajne policije da se problem sa gužvama na ovoj deonici razmotri i da se pronađe adekvatno rešenje.

Na svojoj Fejbuk stranici UG Kotež objavio je odgovor koji su dobili, a koji vam i mi prenosimo.

Kako bi bolje raspolagali potrebnim informacijama, UG Kotež če do kraja ovog meseca sakupljati podatke o gužvama na Zrenjanincu i Pančevcu, u oba smera.

Molimo Vas da do kraja meseca, preko messinger aplikacije UG Kotež šaljete obaveštenja o gužvama na Zrenjanincu i Pančevačkom mostu, u oba smera , tačno vreme kada je gužva i prolazno vreme do krajnje destinacije, kako bi imali dokumentovane informacije za dalje postupanje.

Pozivamo sugrađane sa leve obale da se priključe i da šalju informacije udruženju građana Kotež, kako bi problem sa katastrofalnim gužvama u saobraćaju bio što pre rešen.

Kotakt UG Kotež možete pronaći na njihovoj Fajsbuk stranici OVDE.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

 1. Ma da…kriv je Tito…sto niste kada ste toliko pametni za 8 godina resili problem….a da…zaboravio sam, niste za to sposobni. Jedino sta znate je da svoju nesposobnost pravdate necim sta je neko uradio ili nije 8 i vise godina pre vas.

  • To je odličan komentar i najbolje rešenje. Dopuniću predlogom:
   Povezati Borču i Kotež putem uz nasip, pa most ka Dorćolu.
   Sve ostalo su bačene pare, posebno most preko Ade Huje.
   Tu je Dunav tu najširi, koštaće kao dva prema Dorćolu,
   a neće smanjiti gužve na Zr putu i Pančevcu.

 2. Nisu oni slučajno skratili interval semafora duž Zrenjaninskog puta, kao i 2 semafora na oba isključenja sa mosta. Time su postigli manje gužve u centru, a od leve obale napravili geto.

Sinoć ponovo oboren pešak na Zrenjaninskom putu

Kablovski operater spreman da tuži zamenika gradonačelnika, a sve zbog radova u Borči