Linija 43 vraćena na Trg republike, linija 96 ostala skraćena! - www.lobi-info.rs

Linija 43 vraćena na Trg republike, linija 96 ostala skraćena!

1 minut za čitanje
4

Kako smo saznali od naših sugrađana, linija 43 ponovo je vraćena na svoju trasu i saobraća od Koteža do Trga republike.

Iako zvaničnog saopštenja o ovim izmenama nije bilo, jer sajt GSP trenutno nije u funkciji, vest se brzo proširila među sugrađanima sa leve obale.

Do ove izmene konačno je došlo na insistiranje sugrađana iz naselja Kotež, nakon pritisaka koje je UG Kotež danima vršilo na nadležne.

Obaveštavamo Vas da smo danas 11.11.2019.godine, iako je državni praznik i neradni dan, kontaktirali Predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića, koji nam je odgovorio da će sutra ujutru kontaktirati Sekretarijat za javni saobraćaj i da će nam proslediti informaciju o vraćanju linije 43 na Trg Republike. – objavljeno je nedavno na društvenim mrežama od strane UG Kotež

Kako smo saznali u kontakt centru GSP-a, ovo nije slučaj sa linijom 96! Naime, linija 96 nastaviće da saobraća skraćenom trasom, do okretnice Pančevački most.

Novonastala situacija pokazuje koliko je važno da se glas sugrađana čuje od strane nadležnih i koliko je velika uloga udruženja građana u ovom procesu.

4 Comments

  1. Danasnja informacija (14.11.) iz Politike kaze da su linije 43 i 96 trajno skracene do terminusa Pancevacki most. Sinoc (13.11.) sam isao 43. sa Dunav stanice, veceras
    cekam 43 na Trgu.
    Ako je vracena 43. red je da se vrati i 96. na Trg. Dosta je bilo
    eksperimentisanja i iskusavanja strpljenja gradjana.

Leave a Reply

Prethodna priča

Zbog jake košave, ekipe "Zelenila” bile su u stalnom dežurstvu

Sledaća priča

Otpadne vode iz fabrike u Krnjači ispuštaju u obližnji kanal

Poslednje od Servisne informacije